FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség a szülinapos Jason Momoaról

10 meglepő érdekesség a 45. születésnapját most ünneplő Jason Momoaról

13762

(5) Karrierjében az áttörést az HBO sikersorozata, Trónok harca jelentette, melynek első évadában Khal Drogo szerepében tűnt fel. Elég szokatlan módon jutott Khal Drogo szerepéhez a meghallgatáson: A maoriknak van egy ősi tánca, a haka, aminek az egyik fajtája, az, amit az új-zélandi rögbisek is előadnak, egyfajta harci tánc, a csatába menő harcosok adták elő annak idején. Jason ezt jól betanulta, bement a meghallgatásra és előadta, csapkodta a lábait, a mellét, üvöltött hozzá, a rendező meg ott ült vele szemben és köpni-nyelni nem tudott. Végül Jason megkapta a szerepet.

Jason Momoa érdekességek

(6) Még ebben az évben került mozikba első hollywoodi szuperprodukciója, a Conan, a barbár (2011). A széria és a film együtt meghozta a világhírnevet a sármos színésznek. A forgatás alatt történt vele egy kis baleset: egy lovas üldözés felvételekor leesett a ló hátáról és maga a ló is a földre zuhant, alig néhány centire a színész mellé. Jason későbbi elmondása szerint annyira megviselte a dolog, hogy vissza kellett vonulnia egy időre a lakókocsijába, hogy felhívja a családját.

(7) 2017 novemberében mutatták be a mozik az év egyik legjobban várt filmjét, a Justice League-t (Az Igazság Ligája), melyben ismét Aquaman szerepét ölti magára. A színész elmondta, hogy 4 filmre szóló szerződést kötött a DC-vel. Ez volt a második.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · ·