FILMEZZUNK.HU

Az egyik képen a felesége, a másikon a lánya látható a legendás akciósztárnak – Kitalálod, hogy ki ő?

141

Az egyik képen a felesége, a másikon a lánya látható a legendás akciósztárnak – Kitalálod, hogy ki ő?

Kevés olyan ikonikus figura van a popkultúrában, mint az, akiről most szó lesz. Hatalmas rajongótáborral rendelkezik, és pályafutása során milliók szívébe lopta be magát. De mennyit tudsz valójában a magánéletéről? Kitalálod, hogy ki ő, ha csak a családjáról készült képeket látod?

Fotó: ez a gyönyörű nő Hulk Hogan gyermeke! - Brooke Hogan

Ez a gyönyörű nő egy legendás színész lánya

Igen, ő nem más, mint Hulk Hogan, eredeti nevén Terry Gene Bollea. A legendás birkózó és akciósztár nemcsak a ringben, hanem a filmvásznon is maradandót alkotott. Hogan 1953. augusztus 11-én született Augusta városában, Georgia államban. Pályafutása során a World Wrestling Federation (WWF, később WWE) és a World Championship Wrestling (WCW) oszlopos tagja volt, és számos emlékezetes pillanatot szerzett a rajongóknak.

Hetvenévesen harmadszorra is megnősült Hulk Hogan - 25 évvel fiatalabb bombázó lett a felesége

Hetvenévesen harmadszorra is megnősült Hulk Hogan

Hogan magánélete is gyakran került a reflektorfénybe. A 70 éves legenda egy év randevúzás után tette fel a nagy kérdést feleségének, aki egyébként a jógaoktatója volt, amire gyorsan megkapta az igent! Hoganék az esküvőt szűk körben tartották egy baptista templomban, csak a család volt jelen. Lánya, Brooke, aki Linda Hogan-től született, akivel 26 évig volt házas az egykori színész-pankrátor, szintén a nyilvánosság előtt él, énekesnőként és televíziós személyiségként vált ismertté. Szóval, ha legközelebb meglátsz egy képet, ahol egy szőke nő és egy fiatal lány szerepel egy legendás akciósztár mellett, könnyen lehet, hogy Hulk Hogan családját látod.

Ő volt Izzie nővér A Grace klinikából – Friss fotóin rá sem ismerni a 45 éves Katherine Heigl-re


Article Tags: · · · · ·