FILMEZZUNK.HU

Rájössz, hogy kinek a felesége ez a szépség? A férje 39 évvel idősebb nála, a 90-es évek akciósztárja volt

556

Rájössz, hogy kinek a felesége ez a szépség? A férje 39 évvel idősebb nála, a 90-es évek akciósztárja volt

A szerelem nem ismer korhatárokat, és ez különösen igaz a sztárvilágban, ahol sokszor találkozunk olyan párokkal, akik között jelentős korkülönbség van. Egy ilyen híres pár az utóbbi években került a reflektorfénybe, amikor egy csodaszép fiatal nő egy ikonikus akciósztár oldalán jelent meg. Vajon rájössz, ki lehet a férje ennek a szépségnek, aki 39 évvel idősebb nála, és a 90-es évek egyik legnagyobb akciósztárja volt?

Ő az a 39 évvel fiatalabb csúcsbombázó, akit Dolph Lundgren feleségül vett - Emma Krokdal

Ő az a 39 évvel fiatalabb csúcsbombázó, akit egy híres akciósztár feleségül vett

Ez a szépség nem más, mint Emma Krokdal, aki Dolph Lundgren felesége lett 2023-ban. Lundgren neve biztosan ismerősen cseng mindenkinek, aki szereti az akciófilmeket. A svéd származású színész olyan ikonikus szerepeket játszott, mint Ivan Drago a „Rocky IV”-ben vagy a főszereplő a „Tökéletes katona” című filmben. A ’80-as és ’90-es években számos kasszasiker filmben láthattuk, és kemény, izmos megjelenésével, valamint karizmatikus színészi játékával sokak kedvencévé vált.

Emma Krokdal

Az eljegyzés pillanatában, Emma Krokdal és Dolph Lundgren

Dolph Lundgren és Emma Krokdal kapcsolata 2020-ban kezdődött, és gyorsan a média figyelmének középpontjába került. Bár a 39 év korkülönbség sokakat meglepett, a pár bebizonyította, hogy a szerelem valóban kortalan lehet. 2023-ban összeházasodtak, és boldogan élik közös életüket. Lundgren, aki nemcsak színészként, hanem rendezőként és producerként is tevékenykedik, megtalálta a boldogságot fiatal felesége oldalán.

Emma Krokdal

Dolph Lundgren lányából irtó dögös nő lett – Így néz ki most a 22 éves Greta


Article Tags: · · · · · ·