FILMEZZUNK.HU
Kitalálod, hogy ez a jóképű fiatalember kinek a fia? Egy olasz színészlegenda az apuka, akit mindenki szeret hazánkban - Giuseppe Pedersoli! Bud Spencer

Kitalálod, hogy ez a jóképű fiatalember kinek a fia? Egy olasz színészlegenda az apuka, akit mindenki szeret hazánkban

1782

Kitalálod, hogy ez a jóképű fiatalember kinek a fia? Egy olasz színészlegenda az apuka, akit mindenki szeret hazánkban

A filmvilág rajongói számára mindig izgalmas felfedezni, hogy egy-egy híres színész gyermekei milyen utat választanak maguknak. Nincs ez másként az olasz filmipar ikonjainak esetében sem. Az egyik ilyen színész, akit nem csak hazájában, de Magyarországon is rendkívül kedvelnek, különleges és emlékezetes alakításaival örökre beírta magát a mozirajongók szívébe. És most itt van a kérdés: ki lehet az a jóképű fiatalember, akinek az apja egy ilyen nagy nevű olasz színészlegenda?

Az arcvonásokból rá lehet jönni gyorsan

A válasz nem más, mint Bud Spencer fia, Giuseppe Pedersoli! Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli, a magyar közönség számára a ’70-es és ’80-as években készült akció-vígjátékok örök sztárja. A Terence Hill-lel közösen forgatott filmjeik – mint például a „Különben dühbe jövünk” vagy a „Nincs kettő négy nélkül” – generációkat nevettettek meg, és máig is töretlen népszerűségnek örvendenek. Fia, Giuseppe, aki szintén a filmes világban találta meg hivatását, noha kevésbé a rivaldafényben, de apja nyomdokain haladva sikeres producerként dolgozik.

Bud Spencer fia már 61 éves - Egykor apja szakasztott képmása volt - Giuseppe Pedersoli

Bud Spencer és Giuseppe hasonló korban

Giuseppe Pedersoli nemcsak a családi nevet viszi tovább, hanem a filmes hagyományokat is ápolja. Produceri munkája során számos olyan projektben vett részt, amely méltó módon őrzi és tovább viszi apja örökségét. Bud Spencer öröksége él tovább fia munkájában, és bár ő maga inkább a háttérben marad, az ő nevéhez fűződő filmek és produkciók révén továbbra is érezhető a legendás színész szellemisége. Nem csoda hát, hogy a filmrajongók számára különösen érdekes és szívet melengető, hogy Bud Spencer fia is a filmiparban találta meg hivatását.

Bud Spencer fia már 61 éves - Egykor apja szakasztott képmása volt - Giuseppe Pedersoli

Ő volt az egyik híres mellékszereplő a Bud Spencer és Terence Hill filmekből – Friss fotókon a 93 éves Carlo Reali


Article Tags: · · · ·