FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott John Cena legújabb bohóckodása, a Jackpot!

Előzetest kapott John Cena legújabb bohóckodása, a Jackpot!

143

Előzetest kapott John Cena legújabb bohóckodása, a Jackpot!

Előzetest kapott John Cena és Awkwafina fergetegesnek ígérkező akció-vígjátéka, a Jackpot! John Cenán kívül a film másik két főszereplője Awkwafina és Simu Liu, szóval a minőség és humoros akció garantáltnak tűnik. A Jackpot bemutatója augusztus 15-én lesz a Prime Videón.

A Koszorúslányok és az Egy kis szívesség rendezője, Paul Feig ült a direktori székbe és a szereplőgárdában olyan nevek tűnnek még fel, mint Seann William Scott, valamint Machine Gun Kelly!

A film 2030-ban játszódik, amikor Kaliforniában nagyszabású lottóversenyt hirdetnek. A Los Angeles-i áttelepült és feltörekvő színésznő, Katie (Awkwafina) kapja a nyertes szelvényt, de a lottónak van egy csapdája: mások napnyugta előtt megölhetik őt, hogy legálisan igényelhessék a több milliárd dolláros jackpotot… Miután emberek hordái üldözik őt az egész városban, összefog Noel Cassidy (Cena) amatőr „lottóvédővel”, akinek a nyeremény egy részéért cserébe napnyugtáig meg kell védenie őt. Noelnek azonban szembe kell szállnia a rivális védelmi ügynökkel, Louis Lewisszal (Simu Liu), aki a legnagyobb lottóvédelmi ügynökség tulajdonosa Los Angelesben, és szintén be akarja zsebelni Katie jutalékát.

Piszok jóképű Alain Delon 30 éves fia – Alain-Fabien ennyire hasonlít híres édesapja fiatalkori énjére

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·