FILMEZZUNK.HU
Sokkoló dolgok derültek ki A Grace klinika szívtiprójáról, már senki sem akar vele együtt dolgozni

Sokkoló dolgok derültek ki A Grace klinika szívtiprójáról, már senki sem akar vele együtt dolgozni

285

Sokkoló dolgok derültek ki A Grace klinika szívtiprójáról, már senki sem akar vele együtt dolgozni

Eric Dane szerint valójában a pénz miatt rúgták ki a Grace klinikából, amelyben összesen hat évadon keresztül játszotta dr. Mark Sloan szerepét. De nem tagadta azt sem, hogy az utolsó évadban már alkohol- és drogproblémákkal küzdött.

18 híresség, akit az ősz haj cseppet sem öregít, sőt csak még jobban néznek ki így

Eric Dane egykor és napjainkban

Az 51 éves színész arról beszélt, hogy nem ő döntött úgy, hogy többé már nem szeretné dr. Marc Sloan szerepét játszani az ABC népszerű sorozatában. A készítők döntöttek úgy, hogy többé már nincs rá szükség – írja a Blikk.hu. A színész Dax Shepard podcastjében osztotta meg a részleteket a távozásával kapcsolatban. Bár a műsorvezető azt hangsúlyozta, hogy Dane alkohol- és drogfüggőséggel küzdött az utolsó epizódok alatt, a színész kijelentette, szerinte nem emiatt rúgták őt ki a sorozatból.

„Küzdöttem. De nem ezért engedtek el, bár kétségtelen, hogy ez sem segített. Mint minden olyan színész, aki jelentős időt tölt egy produkcióban, én is kezdtem egyre költségessebbé válni a hálózat számára”

– fejtette ki a színész, aki rávilágított, hogy szerinte a készítők anyagi okok miatt hozhatták meg azt a döntést, hogy megválnak a karakterétől. A jóképű színész azt is beismerte, hogy már valóban nem volt ugyanaz a srác, aki a sorozat elején felvettek a szerepre. A podcastben azt is megosztotta, hogy mielőtt felvették, 3-4 évig teljesen tiszta volt, majd 2007-ben az Amerikai Írószövetség sztrájkja során esett vissza. A színész azt is hozzátette, hogy valójában hivatalosan nem mondták neki azt, hogy ki van rúgva, csupán azt közölték: „már nem fogsz visszatérni”. A sorozatbeli karaktere halálát a 8. évad végén látható repülőgép-baleset okozta. Bár a záróepizódot még túlélte dr. Marc Sloan, a következő évad első részében meghalt.

Botrány! Eric Dane megmutatta 12 éves lányát, akinek a megjelenése mindenkit kiakasztott

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · · ·