FILMEZZUNK.HU

Kitalálod, hogy ez a jóképű pasi kinek a fia? Most 76 éves az apukája, aki a 90-es évek legnagyobb akciósztárja volt

4744

Kitalálod, hogy ez a jóképű pasi kinek a fia? Most 76 éves az apukája, aki a 90-es évek legnagyobb akciósztárja volt

A hollywoodi hírességek világában mindig is nagy érdeklődés övezte a sztárok családjait. A rajongók kíváncsian követik, hogy vajon a híres szülők gyermekei is hasonló karriert választanak-e, vagy teljesen más utat járnak. Az egyik ilyen figyelemre méltó fiatalember Joseph Baena, aki nem csak tehetségével, de jóképűségével is felhívta magára a figyelmet. A közösségi médiában aktívan jelen lévő fiatalember rendszeresen oszt meg edzésvideókat és életképeket, amelyek egyre nagyobb rajongótábort vonzanak.

Arnold Schwarzenegger ritkán látott gyereke elképesztően kigyúrta magát - Friss fotókon a 25 éves Joseph Baena

Van benne kraft

Joseph Baena azonban nem egy hétköznapi fiatalember. Édesapja nem más, mint Arnold Schwarzenegger, a 90-es évek egyik legnagyobb akciósztárja. Schwarzenegger, aki immár 76 éves, a Terminátor-filmekkel és számos más kasszasikerrel írta be magát a filmtörténelembe. Joseph édesanyja, Mildred Patricia Baena, Schwarzenegger házvezetőnője volt, és a család története hosszú időn át titokban maradt, míg végül 2011-ben került nyilvánosságra. Joseph apjához hasonlóan szenvedélyesen szereti a testépítést, és sokszor posztol közös edzéseikről is.

Arnold Schwarzenegger ritkán látott gyereke elképesztően kigyúrta magát - Friss fotókon a 25 éves Joseph Baena

Joseph Baena és Arnold Schwarzenegger, apja fia

Joseph nem csak édesapja hírnevéből él, hanem saját jogán is bizonyít. Színészi ambíciói mellett aktívan részt vesz a testépítő versenyeken, és igyekszik minél több területen kipróbálni magát. Fiatal kora ellenére már most komoly eredményeket ért el, és bár édesapja öröksége hatalmas árnyékot vet rá, Joseph elszántan dolgozik azért, hogy saját nevét is ismertté tegye. Ahogy a közösségi médiában és a nyilvánosság előtt egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, biztosak lehetünk benne, hogy még sokat fogunk hallani róla a jövőben.

Arnold Schwarzenegger sokáig eltitkolt fia igazi sármőrré gyúrta magát - Joseph Baena

Sokkoló fotók Arnold Schwarzenegger egykori szeretőjéről – Ő volt az a nő, aki miatt tönkrement a színész házassága


Article Tags: · · · ·