FILMEZZUNK.HU
Felismered a képen látható aranyos kisfiút? 55 évesen világhírű, felkapott hollywoodi színész - Jason Bateman

Felismered a képen látható aranyos kisfiút? 55 évesen világhírű, felkapott hollywoodi színész

1539

Felismered a képen látható aranyos kisfiút? 55 évesen világhírű, felkapott hollywoodi színész

Gyerekszínészek, akik felnőttként is folytatják pályafutásukat, gyakran emlékezetes szerepekkel kezdik karrierjüket. Ez az aranyos kisfiú, akit a képen láthatsz, nemcsak a televízió képernyőjén tűnt fel már fiatalon, de azóta is megállíthatatlanul halad előre Hollywood világában. Mosolygós arca és természetes tehetsége sok néző szívébe belopta magát már akkor is, amikor még csak gyermekként lépett a színészeti pályára.

10 meglepő érdekesség a szülinapos Jason Bateman-ről

A farm, ahol élünk című sorozatban ismerhették meg a nézők

Ez a bájos kisfiú nem más, mint Jason Bateman, akit az „A farm, ahol élünk” című sorozatban ismerhettek meg a nézők. Bateman a sorozat negyedik és ötödik évadában alakította James Coopert, az Ingalls család örökbefogadott fiát. A tehetséges fiatal színész már ekkor megmutatta, hogy komoly jövő áll előtte a szórakoztatóiparban. Azóta Bateman számos filmben és televíziós sorozatban szerepelt, és mára az egyik legelismertebb színésszé vált Hollywoodban.

A farm, ahol élünk egykori gyereksztárja ma napjaink egyik ismert színésze - Te tudod, ki ő? - Jason Bateman

Jason Bateman egykor és ma

Jason Bateman karrierje során számtalan emlékezetes alakítást nyújtott, amelyek közül kiemelkedik az „Arrested Development” (Totál szívás) című sorozat, valamint az „Ozark” című drámasorozat. Az „Ozark”-ban nyújtott alakításáért több díjat is nyert, és a nézők valamint a kritikusok egyaránt elismerően nyilatkoztak róla. Bateman tehetsége és sokoldalúsága révén mára egy felkapott, világhírű színésszé vált, aki minden új szerepével lenyűgözi közönségét.

10 leghíresebb gyerekszínész a 80-as évekből – Mit csinálnak most?


Article Tags: · · · ·