FILMEZZUNK.HU
Margot Robbie megdöbbentő dolgot tett A Wall Street forgatásán az ágyjelenet előtt

Margot Robbie megdöbbentő dolgot tett A Wall Street forgatásán az ágyjelenet előtt

723

Margot Robbie megdöbbentő dolgot tett A Wall Street forgatásán az ágyjelenet előtt

Margot Robbie neve ma már egyet jelent a tehetséggel, szépséggel és a lenyűgöző színészi alakításokkal. Az ausztrál színésznő pályafutása meredeken ívelt felfelé, különösen miután eljátszotta Naomi Lapaglia szerepét Martin Scorsese világsikerű filmjében, A Wall Street farkasában. A filmben nyújtott alakítása számos dicséretet és elismerést hozott számára, de a forgatás egyik jelenete különösen nagy kihívást jelentett számára: a híres szexjelenet Leonardo DiCaprióval.

Margot Robbie kipakolt: reszketett a forgatáson a meztelenkedős jelenetnél - A Wall Street farkasa

Margot Robbie A Wall Street farkasa című filmben

A jelenet előtt Margot Robbie elképesztő bátorságot mutatott. Ahhoz, hogy leküzdje a szorongását és megteremtse a megfelelő hangulatot, a színésznő egy egészen szokatlan dolgot tett: három pohár tequilát ivott meg, hogy oldja a feszültséget. Ezt maga Robbie mesélte el egy interjúban, elismerve, hogy bár nem szokott alkoholt fogyasztani munka közben, ebben az esetben szükségét érezte annak, hogy valamilyen módon csökkentse a szorongását és a zavarát. Ez a lépés segített neki abban, hogy felszabadultabban és magabiztosabban léphessen a kamerák elé.

A forgatásnak ez a pillanata nemcsak a színésznő, hanem a stáb számára is emlékezetes maradt. Margot Robbie teljesítménye lenyűgözte a film készítőit és a nézőket egyaránt. Az, hogy hajlandó volt kilépni a komfortzónájából és szembenézni a félelmeivel, csak tovább növelte a tiszteletet és csodálatot iránta. Robbie azóta is az egyik legkeresettebb színésznő Hollywoodban, és számos ikonikus szerepet játszott el, de A Wall Street farkasában nyújtott alakítása örökre megmarad a filmtörténet egyik emlékezetes pillanataként.

Kate Winslet elárulta, hogy egyszerűen rémálom volt Leonardo DiCaprióval csókolózni


Article Tags: · · · ·