FILMEZZUNK.HU
Felismered a képen látható aranyos kisfiút? Ez volt az első filmje, most 50 évesen világhírű színész - Christian Bale

Felismered a képen látható aranyos kisfiút? Ez volt az első filmje, most 50 évesen világhírű színész

1286

Felismered a képen látható aranyos kisfiút? Ez volt az első filmje, most 50 évesen világhírű színész

Egy régi fotón mosolygó kisfiú pillant ránk, akinek arca már ekkor is sugározta azt a különleges kisugárzást, ami később híressé tette. Bár akkoriban még senki sem sejthette, hogy a kisfiúból igazi filmsztár lesz, már az első szereplésekor is lenyűgözte a nézőket természetességével és tehetségével. Karrierje kezdetén gyermekszínészként tűnt fel, és már ekkor világossá vált, hogy különleges adottságokkal rendelkezik.

Felismered a képen látható aranyos kisfiút? Ez volt az első filmje, most 50 évesen világhírű színész - Christian Bale

A nap birodalma című filmben, de vajon ki lehet?

Ez a kisfiú nem más, mint Christian Bale, aki mára az egyik legismertebb és legelismertebb színész lett. Karrierje az 1980-as évek közepén indult, és azóta számos emlékezetes alakítást nyújtott különböző műfajú filmekben. Az átütő sikert az 1987-es „A nap birodalma” című film hozta meg számára, amelyben fantasztikus teljesítményt nyújtott gyermekként. Azóta Christian Bale nemcsak színészi játékával, hanem elkötelezettségével és átalakuló képességével is lenyűgözte a közönséget.

Teljesen felismerhetetlen lett a Batman sztárja, Christian Bale

Legendás szerepében, Batmanként

Christian Bale ma már 50 éves, és pályafutása során olyan ikonikus szerepeket alakított, amelyek örökre beírták nevét a filmtörténelembe. A „Batman: Kezdődik!” trilógiában nyújtott Bruce Wayne/Batman alakítása, vagy az „A gépész” című filmben elért drasztikus fizikai átalakulása mind-mind bizonyítják színészi tehetségét és elhivatottságát. Munkássága és szerepválasztásai mind-mind azt mutatják, hogy Christian Bale egy igazán sokoldalú és elismert művész, aki nemcsak gyerekszínészként, hanem felnőttként is meghódította a világot.

14 színész, akik extrém módon változtatták meg a külsőjüket egy karakter eljátszása miatt

Sokkoló dolgok derültek ki Christian Bale-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni


Article Tags: · · · · ·