FILMEZZUNK.HU
Mel Gibson új, repülős thrillert rendezett, Mark Wahlberg főszereplésével - Itt az első előzetes hozzá!

Mel Gibson új, repülős thrillert rendezett, Mark Wahlberg főszereplésével – Itt az első előzetes hozzá!

282

Mel Gibson új, repülős thrillert rendezett, Mark Wahlberg főszereplésével – Itt az első előzetes hozzá!

Ha Mel Gibson rendezésre adja a fejét, az rosszul nem sülhet el! Mark Wahlberg pszichopata maffia bérgyilkost játszik Mel Gibson Flight Risk előzetesében, íme:

Az előzetes alapján a film feszült, inkább egy thrillernek ígérkezik. A Con Air visszhangját idéző filmben Wahlberg Daryl szerepében egy pilótát alakít, a repülőgép fedélzetén Michelle Dockery által játszott légimarsall, Madolyn, és egy szökevény (Topher Grace) utazik, aki New York Citybe tart, hogy tanúskodjon a Moretti bűnöző család ellen. Ahogy átrepülnek Alaszka légterén, kiderül, hogy Daryl egy kopaszodó maffia bérgyilkos, akit az informátor megölésére felbéreltek. “Moretti úr nagyon csalódott benned, Winston. És azt akarja, hogy meghalj” – mondja a pilóta a feszültséggel teli thriller előzetesében. 3000 méter magasságban a légimarsalnak sikerül legyűrnie és megbilincselnie a pilótát, de most minden segítségre szüksége lesz, ugyanis neki kell elvezetnie a gépet.

A Flight Risk rendezője Mel Gibson, aki az elmúlt években rengeteg személyes és szakmai problémát élt meg. Ez az első film, amit A fegyvertelen katona óta rendezett, amiért a legjobb rendezőnek járó Oscar-díjra jelölték, és a film a legjobb film kategóriában is jelölést kapott. (A legjobb hangkeverésért és a legjobb vágásért díjat nyert.) A legújabb rendezése azonban leginkább a filmográfiájából az Apocalypto című filmhez hasonlítható. A Flight Risk forgatókönyvét írta Jared Rosenberg, és Gibson producerként is közreműködött John Davis és John Fox mellett, valamint Bruce Davey is részt vett a produkcióban. A Flight Risk bemutatójára 2024. október 18-án kerül sor a mozikban.

Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy melyik a kedvenc filmje saját magától!

(Via Widescreen.hu)


Article Tags: · · · ·