FILMEZZUNK.HU
Évtizedekkel fiatalabb lett Tom Hanks az új filmje miatt - Előzetes! - Here

Évtizedekkel fiatalabb lett Tom Hanks az új filmje miatt – Előzetes!

134

Évtizedekkel fiatalabb lett Tom Hanks az új filmje miatt – Előzetes!

A Forrest Gump rendezőjével, Robert Zemeckisszel és a Jennyt alakító Robin Wrighttal is együtt dolgozik a Here című alkotáson. A Here (magyarul: Itt, bár hivatalosan még nincs hazai címe) rendezője ugyanis Robert Zemeckis lesz, a forgatókönyvet Eric Rothtal közösen jegyzi. A férfi főszerepet Tom Hanksnek, a nőit Robin Wrightnak adták. Ez a négyes munkálkodott a Forrest Gumpon is, hiszen azt is Zemeckis rendezte, Winston Groom regénye alapján Roth írta, Hanks a címszerepet játszotta el, szerelmét, Jennyt pedig Wright formálta meg.

Több szempontból is különlegesnek ígérkezik új filmjük, hiszen a Here kedvéért a júliusban hatvannyolcadik születésnapját ünneplő Hankst és az ötvennyolc esztendős Wrightot is lényegében tinédzserré fiatalították részben sminkkel, részben pedig digitális technikával, mesterséges intelligenciával. Aztán következett az öregítés, úgy nyolcvanéves korúra.

A sztori ugyanis évtizedeket ölel fel. Zemeckis minderről úgy fogalmazott, szerinte a film lényege, hogy olyat mutassanak a nézőknek, amit a való életben nem láthat. Érdekesség, hogy Hanks karakterének szüleit a nála jóval fiatalabb Paul Bettany és Kelly Reilly alakítják – előbbit többek közt a Marvel-moziverzum Víziójaként, utóbbit a Yellowstone Beth Duttonjaként is ismerheti a közönség.

Szintén izgalmasan hangzik, hogy a 104 perces mozi játékideje alatt a kamera egyáltalán nem mozog, azt fixen elhelyezték egy családi házban. Azonban körülötte, illetve látóterében minden változik. A koncepció igen jól hangzik, úgyhogy várjuk a premiert, ami a tervek szerint november 15-én lesz az Egyesült Államokban, vagyis nálunk jó eséllyel egy nappal hamarabb már meg lehet nézni.

15 dolog, amit nem gondoltál volna a Forrest Gump című filmről

(Via Instylemen.hu)


Article Tags: · · · ·