FILMEZZUNK.HU
Összehasonlítások a régi és az új rajzfilmek között (12 mese)

Összehasonlítások a régi és az új rajzfilmek között (12 mese)

63

Összehasonlítások a régi és az új rajzfilmek között (12 mese)

Ha van valami, ami a gyermekkorunk nagy részét képezte, az a rajzfilmek, és sokat még mindig létezik, és új epizódokat sugároznak. Még ha változtak is, mindig jó terv megnézni őket, és újra gyermeknek érezni magunkat. Ma a gyerekcsatornákon a klasszikusok az új produkciókkal együtt léteznek. Cikkünkben összehasonlítjuk a régi rajzfilmeket azokkal, amelyek jelenleg szenzációnak számítanak a gyerekek körében.

1) Spongya Bob vs. Toon Marty

Bár nem a tenger alatt él, mégis találhatunk hasonlóságot Spongya Bob és a 2017-es Toon Marty című rajzfilm főszereplője között – mindketten energikus karakterek, akiknek mindig sikerül jól érezniük magukat a barátaikkal. Még a hangjuk is hasonló a szinkronban.

2) Simpson család vs. A Casagrande család

Ebben a 2019-es vázlatban a Casagrandékkal, egy latin származású, az Egyesült Államokban élő családdal ismerkedtünk meg. Mindkét történet erről a két családról szól, akik ugyanabban az országban élnek, de a rájuk jellemző kulturális különbségekkel.

3) Pindúr Pandúrok vs. Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

A három nővér az első animációs rajzfilmek közé tartozik, amelyekben szuperhatalommal rendelkező emberek szerepelnek, 2015-ben pedig a Miraculous-ból ismert Katicabogár és Macska kalandjai is csatlakozott ehhez az izgalmas csoporthoz.

4) Scooby-Doo vs. Mancs őrjárat

A kutyák sokak kedvencei, és mindig elnyerik a közönség szívét. A Scooby-Doo megcsinálta, és így van ez a kiskutyás őrjárat is a kicsikkel.

5) Tini Titánok vs. Hős6os: A sorozat

A Legnagyobb hősök című filmből készült sorozat Hiro Hamadát, robotját, Baymax-et és csapatukat mutatja be, amint megmentik a várost. Akárcsak a Tini Titánok, csak a technika világába merülve.

6) Tom és Jerry vs. Bolondos dallamok

Sok rajzfilmben vannak olyan állatok, amelyek beszélnek és ezernyi kalandot élnek át. És az ebben a cikkben említettek nem az egyetlenek. De ezt a koncepciót napjainkra is kiterjesztették, mint például a Breadwinner, egy kacsapár, akik együtt élnek és más élőlényekkel együtt szórakoznak.

//Manó Málna//

Akkor és most: Így néznek ki ma a Négyen egy gatyában sztárjai

(Via Brightside.com)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·