FILMEZZUNK.HU
Felismered a képen látható cuki kisfiút? 84 évesen világhírű, hollywoodi színészlegenda - Chuck Norris

Felismered a képen látható cuki kisfiút? 84 évesen világhírű, hollywoodi színészlegenda

879

Felismered a képen látható cuki kisfiút? 84 évesen világhírű, hollywoodi színészlegenda

Egy kis nosztalgikus utazásra hívunk benneteket, amely során egy igazi hollywoodi legenda gyerekkorába pillanthatunk be. Az alábbi cikkben egy olyan aranyos kisfiút láthattok, aki 84 éves korára az egész világ egyik legkedveltebb és legismertebb akcióhősévé vált. Vajon felismeritek őt? Ha még nem, segítünk egy kicsit!

Felismered a képen látható cuki kisfiút? 84 évesen világhírű, hollywoodi színészlegenda - Chuck Norris

Középiskolai képén már jobban felismerhető

A képen látható cuki kisfiú nem más, mint Carlos Ray Norris, ismertebb nevén Chuck Norris, az akciófilmek koronázatlan királya. 1940. március 10-én született az Oklahoma állambeli Ryan városában. Gyermekkorában talán senki sem gondolta volna, hogy egy nap Hollywood egyik legnagyobb sztárja lesz belőle, de a sors és a kitartás másként rendelkezett. Chuck Norris karrierje a harcművészetek világában kezdődött, ahol kivételes tehetségét és szorgalmát kamatoztatta. Többszörös karatebajnokként és harcművészeti mesterként szerzett magának nevet. Az igazi áttörést azonban a filmvászon hozta meg számára. Olyan ikonikus filmekben és sorozatokban szerepelt, mint a „Walker, a texasi kopó”, a „Delta Force” vagy a „Magányos farkas”.

11 év után visszatér az akciófilmek koronázatlan királya - Chuck Norris 83 évesen vállalt új filmet

Chuck Norris, az akciófilmek koronázatlan királya

Chuck Norris hírneve az interneten is tovább élt, ahol a róla szóló viccek és mémek azonnal virálissá váltak. Olyan legendák keringenek róla, mint hogy „Chuck Norris nem alszik, csak vár” vagy hogy „Chuck Norris reggelire ebédet vacsorázik”. Ezek a mémek tovább erősítették az őt körülvevő kultuszt, és új generációk számára is ismertebbé tették őt.

Chuck Norris már 83 éves – Meglepődsz, hogy néz ki friss fotóin a legendás akciósztár

Csodaszép feleségével évtizedek óta együtt vannak

Élete során számos jótékonysági kezdeményezésben vett részt, és több könyvet is írt, melyekben megosztotta élettapasztalatait és filozófiáját az olvasókkal. Példakép sokak számára, aki bebizonyította, hogy kitartással és kemény munkával bármi elérhető.

Chuck Norris lánya gyönyörű nővé érett: Friss fotókon a 22 éves Danilee


Article Tags: ·