FILMEZZUNK.HU

Felismered a képen látható kislányt? Már 33 éves, sokat csúfolták gyerekkorában, most mégis a legszebb színésznő

7417

Felismered a képen látható kislányt? Már 33 éves, sokat csúfolták gyerekkorában, most mégis a legszebb színésznő

Néha egyetlen kép is elég ahhoz, hogy nosztalgikus emlékeket idézzen fel bennünk, vagy kíváncsiságot ébresszen bennünk. Így van ez a mellékelt képpel is, amelyen egy fiatal hölgyemény látható, akinek az arca ma már világszerte ismert. Ő azonban nem mindig élvezte a rivaldafényt és a rajongók szeretetét. Gyerekkorában sokat csúfolták, és talán még ő maga sem hitte volna, hogy egyszer a világ egyik legszebb és legsikeresebb színésznőjeként emlegetik majd.

Felismered a képen látható kislányt? Már 33 éves, sokat csúfolták gyerekkorában, most mégis a legszebb színésznő - Margot Robbie

Itt még kisebb volt

Azt mondják, hogy a nehézségek és a megpróbáltatások formálják az embert, és ez a kislány sem volt kivétel. Az iskolában gyakran vált gúny tárgyává, de ő kitartott, és nagy álmai voltak. Ahogy telt-múlt az idő, a kislány felnőtt, és elindult a színészi pályán, ahol gyorsan kiemelkedett tehetségével és lenyűgöző szépségével. Igen, ő nem más, mint Margot Robbie.

Margot Robbie mint Barbie baba? Így fog kinézni a dögös színésznő a Barbie-film címszereplőjeként

Margot Robbie mint Barbie

Az ausztrál színésznő, aki 1990. július 2-án született, mára Hollywood egyik legkeresettebb és legsikeresebb színésznője lett. Első komolyabb szerepét a Neighbours című sorozatban kapta, de az igazi áttörést a Wall Street farkasa hozta meg számára. Azóta számos nagy sikerű filmben szerepelt, mint például a Suicide Squad, az Én, Tonya, a Volt egyszer egy… Hollywood és természetesen a Barbie.

Margot Robbie őrülten szerelmes a férjébe: nem fogod elhinni, milyen átlagos pasiról van szó! - Tom Ackerley

A gyönyörű színésznő a rendezőasszisztensébe lett szerelmes

Margot Robbie története inspiráló példa arra, hogy bárkit is érjenek bántások és nehézségek, kitartással és hittel bármilyen álom megvalósítható. Az a kislány, akit egykor csúfoltak, ma már a vörös szőnyegen tündököl, és elvarázsolja a világot.

10 rejtett utalás a „Barbie”-ban, amitől csak még jobban megszereted a filmet


Article Tags: · ·