FILMEZZUNK.HU
Értékes filmek az életről

11 film a XXI. századból, ami megtanít értékelni az életed

35091

9) Dübörög a szív (Ricki and the Flash, 2015)

Niki (Meryl Streep) rocksztár volt, de eljárt fölötte az idő, és a hírnév is egyre fogyatkozik körülötte – már szinte csak egy rajongója maradt: a pultos srác a törzshelyén. Niki sok évtizeddel ezelőtt lelépett a családja elől: elhagyta a férjét meg a gyerekeit, és Kaliforniába költözött, mert a hírnév és a siker mindennél jobban vonzotta. De most válik a lánya, és ő úgy érzi, egy anyának a gyerekei mellett a helye. És életében először tényleg kipróbálja, milyen szülőnek lenni.

Dübörög a szív (Ricki and the Flash, 2015)

10) Mama (Ma Ma, 2015)

Magda (Penélope Cruz) tehetséges tanár és szerető anya, s nem mellesleg egy nagyon bátor nő, aki a legnagyobb tragédia beköszöntekor is képes megőrizni erejét, amikor megtudja, hogy halálos beteg. Ez a belső erő a legmélyebb pillanatokon is átsegíti, sőt, hamarosan képessé teszi arra, hogy újra mosolyogjon, boldog legyen, s még a humor és nevetés is része legyen életének.

Mama (Ma Ma, 2015)

11) Senna (2010)

Senna 1984-ben tehetséges kezdőként robbant be Forma 1 világába, ahol 10 éven keresztül, egészen az 1994-ben történt tragikus balesetig igazi sztárja volt a versenysorozatnak. Eme értékes dokumentumfilm bemutatja Senna egész életét betöltő testi-lelki küzdelmét, amit azért vívott, hogy tökéletes pilótává válhasson.

Senna (2010)

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban az Angyalbőrben egykori szépfiúja

Szerencsére sok értékes film létezik toplistánkon kívül is. Cikkünk alatt hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben írd le, hogy neked melyik a kedvenc témával kapcsolatos filmed!

(Értékes filmek történeteinek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·