FILMEZZUNK.HU
Mészáros Zoltán

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban az Angyalbőrben egykori szépfiúja

40856

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban az Angyalbőrben egykori szépfiúja

1990-ben az egész ország a képernyőkre tapadt és Karádi János őrmester kiabálását hallgatta, és biztos van, akiknek a fülében még most is cseng az „Angyalbőrben minden kicsit más” dal. Azt kevesen tudják, hogy a sorozatot még 1988-ban kezdték forgatni, mire pedig adásba került volna, lezajlott a rendszerváltás, így a szocializmushoz köthető kifejezéseket utószinkronnal tüntették el.

Mészáros Zoltán

A sorozat főhősét, a labdarúgóból lett taxisofőrt, aki épp sorkatonai szolgálatát teljesíti, Mészáros Zoltán játszotta. A Gór Nagy Mária színitanodában végzett színész a kilencvenes években a Szolnoki Szigligeti Színházban, illetve több erdélyi társulatban is fellépett. 2000-ben Németországba költözött, 2011 óta a müncheni T-ATER társulatában játszik. Mindemellett azonban magyar produkciókban is feltűnik.

Mészáros Zoltán

Mészáros Zoltán és Mertz Tibor a Don Juan forgatásán

A színjátszás mellett rendez is, főleg kísérleti, független és dokumentumfilmeket. Itthon legutóbb 2019-ben, a Herczeg Ferenc novellái alapján készült Don Juan kopaszodik című tévéfilm főszerepében láthattuk. Egy németországi kiadó gondozásában közel tucatnyi magyar nyelvű hangoskönyve is megjelent. A 60 éves színész kétszer nősült meg, első házasságából egy lánya, a másodikból pedig egy fia és két lánya született.

Ő az a 25 évvel fiatalabb csúcsbombázó, akit Hulk Hogan feleségül vett


Article Tags: · ·