FILMEZZUNK.HU
Lesújtó állapotba került a Baywatch egykori bombázója - Friss fotóin rá sem lehet ismerni

Lesújtó állapotba került a Baywatch egykori bombázója – Friss fotóin rá sem lehet ismerni

7820

Lesújtó állapotba került a Baywatch egykori bombázója – Friss fotóin rá sem lehet ismerni

Nicole Eggert amerikai színésznő, 1967. január 13-án született Glendale-ben, Kaliforniában. Leginkább az 1980-as és 1990-es években ismert szerepei révén ismert. Az első nagy szerepe a T.J. Hooker című sorozatban volt, majd később olyan népszerű sorozatokban szerepelt, mint a Baywatch – Tűzvonalban vagy a Charles az utcán. 1992-ben kapta meg az akkor már két éve futó sorozat Summer Quinn szerepét, és két éven át szinte ki se bújt a piros egyberészes fürdőruhából.

Nicole Eggert - A Baywatch egykori bombázója 30 kilót szedett fel az évek folyamán - Friss fotóin rá sem lehet ismerni

2023 évben így kapták lencsevégre

Az 1990-es évek végén és az 2000-es évek elején a Született feleségek című sorozatban is szerepet kapott. Eggert részt vett a Celebrity Fit Club című reality showban, és szerepelt a Celebrity Circus-ban is. A reality óta azonban évekre eltűnt. Az egykori Baywatch-sztár 2023 decemberében kapta a sokkoló diagnózist: mellrákja van. Eggert elmondása szerint az orvosok a betegség egy „nagyon ritka” formáját diagnosztizálták nála. Néhány héttel később jött a következő rossz hír, a rák ugyanis már a nyirokcsomóira is átterjedt.

Lesújtó állapotba került a Baywatch egykori bombázója - Friss fotóin rá sem lehet ismerni - Nicole Eggert

A színésznő most a kemoterápia sikerességében bízik, s mivel ez a kezelés gyakran okoz hajhullást a betegeknél, Nicole Eggert most merész lépést tett ennek megelőzésére: a kamera előtt, és lánya, a 12 éves Keegan támogatásával kopaszra borotválta a fejét. Azt írta: „talán a gyógyulás nem is annyira arról szól, hogy megváltoztatjuk magunkat, hanem arról, hogy megengedjük magunknak, hogy azok legyünk, akik vagyunk”.

Így néznek ki a Baywatch sztárjai napjainkban!

(Via Index.hu)


Article Tags: · ·