FILMEZZUNK.HU
Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan főszereplésével jöhet a Nem férek a bőrödbe 2!

Elkezdődött a forgatás, jön a Nem férek a bőrödbe 2. része!

169

Elkezdődött a forgatás, jön a Nem férek a bőrödbe 2. része!

Míg régebben csak az bírt komolyabb hírértékkel, hogy egy film bemutatója közeleg és megérkezett az előzetese, pár éve már az is rengeteg embert érdekel, hogy forgatnak egy filmet, és értelemszerűen a leendő nézők szeretik nézni az esetleges utcán felvett jelenetek lesifotóit és lesivideóit. A mostani hír lényegét is tartalmazza a cím, miszerint elkezdődött a Nem férek a bőrödbe 2 forgatása, azonban itt legalább a főszereplőkről kaptunk egy képet, tehát mégiscsak volt miért klikkelni.

Az eredeti, 2003-as film a visszatérő Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan főszereplésével Mary Rodgers 1972-es könyve alapján készült és globálisan 160 millió dollár bevételt hozott. A komédia Amerikában szólt nagyobbat, ott a 100 milliós bevétel hihetetlen jó teljesítménynek számított ebben a műfajban, de persze az Amerikán kívüli 50 millió miatt sem kell szégyenkeznie a gyártónak.

A Disney még nem jelentette be a 2003-as vígjáték-kedvenc folytatás cselekményének részleteit, de a stúdió most megerősítette, hogy a Nem férek a bőrödbe 2 2025-ben kerül a mozikba.

10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál a 38. születésnapját ünneplő Lindsay Lohanről

(Via SG.hu)


Article Tags: · · · ·