FILMEZZUNK.HU
Brutális filmelőzetest kapott Bob Odenkirk akciófilmje!

Bob Odenkirk visszatér a gyilkológép szerepében, jön a Senki 2. része!

2796

Bob Odenkirk visszatér a gyilkológép szerepében, jön a Senki 2. része!

Most már tuti, hogy lesz második Senki-film! 2021 egyik nagy meglepetése volt a Senki és nem csak Christopher Lloyd akciózása miatt. A film egy teljesen jelentéktelennek tűnő fickóról szólt, aki tökéletesen unalmas és semmitmondó életet él. Egészen addig, amíg egy éjszaka ketten be nem törnek a házába. Ekkor előtör belőle az addig elfojtott indulat és kegyetlen bosszúhadjáratra indul.

Ványa bácsiból terminátor lesz | Senki (2021) - Kritika

Még 2022-ben számoltunk be arról, hogy második részt kaphat a Nobody, és év elején Connie Nielsen a ComicBook.com-nak us megerősítette, hogy lesz film, most pedig hivatalossá vált minden, hiszen Bob Odenkirk aláírta szerződését, ami szerint visszatér a főszerepre, a rendezője pedig Timo Tjahjanto (The Night Comes For Us, May the Devil Take You) lesz a filmnek.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor kerülhet a film bemutatásra, de minden bizonnyal a készítők abban bíznak, hogy legalább az első rész teljesítményét meg fogja ismételni. A 16 millió dollárba kerülő alkotás Amerikában, a COVID által eléggé befolyásolt viszonyok között 27,5 millió dollárt hozott, míg nemzetközileg 30 milliót. És ez csak a mozis bevétel, mert értelemszerűen lakossági forgalmazásban még ennél is jóval többet keresett, és akkor a streaminges, valamint a tévés eladások által generált bevételeket még nem is említettük.

Michelle Rodriguez majdnem kilépett a Halálos iramban csapatából

(Via SG.hu)


Article Tags: · · · ·