FILMEZZUNK.HU
Jön a Halálos fegyver 5

Most már biztos: az eredeti párossal jön a Halálos fegyver 5!

12804

Most már biztos: az eredeti párossal jön a Halálos fegyver 5!

A Halálos fegyver-filmsorozat a nyolcvanas–kilencvenes években a haverzsaru filmeket képviselte Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével. Négy mozifilm és egy széria után volt remény arra, hogy Richard Donner megrendezi az ötödik, egyben utolsó részt, a Lethal Finale-t, ám ez sajnos Donner 2021-ben bekövetkezett halála miatt nem jött össze. A stafétát a főszereplőt, Riggs nyomozót megformáló Mel Gibson vette át, aki végre jó hírekkel szolgált Halálos fegyver 5-fronton.

Halálos fegyver 2. (Lethal Weapon 2, 1989)

Mel Gibson csupa jó hírrel szolgált a filmmel kapcsolatban. Az Inspire Me podcastnek adott interjúban a színész elárulta, hogy a forgatókönyvet sikerült olyan “szintre hozni”, amellyel már meg vannak elégedve Richard Wenkkel. “Én fogom rendezni a Halálos fegyver sorozat ötödik filmjét. Tudjátok, Richard Donner, aki a másik négyet készítette, sajnos elhunyt. Jó barátom volt, és engem bízott meg azzal, hogy vigyem tovább a zászlót. Megtiszteltetés lesz számomra, hogy ezt megtehetem” – mondta a rendező.

Gibson megerősítette, hogy a Halálos fegyver 5 meg fogja őrizni a franchise eredeti humorérzéket, mindemellett néhány „kemény témával” is foglalkozik majd, bővebb hivatalos információ ugyanakkor egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban.

Mel Gibson 12 legjobb filmje

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · ·