FILMEZZUNK.HU
Felismered a képeken látható jóképű fiatalembert? Most 71 éves, két kedvenc sorozatunk sztárja volt - David Hasselhoff

Felismered a képeken látható jóképű fiatalembert? Most 71 éves, két kedvenc sorozatunk sztárja volt

4984

Felismered a képeken látható jóképű fiatalembert? Most 71 éves, két kedvenc sorozatunk sztárja volt

Nosztalgikus pillanatokra vágyunk, amikor visszagondolunk kedvenc sorozatainkra és azokra a sztárokra, akik életre keltették azokat. Az egyik ilyen ikonikus figura, akit mindannyian jól ismerünk és szeretünk, gyerekként látható a címlapképen. Lejjebb megnézheted egy picit idősebben, de babaképet is mutatunk róla, alatta pedig eláruljuk, hogy kiről is van szó, ha eddig nem jöttél volna rá.

Ő nem más, mint David Hasselhoff. Bár ma már 71 éves, fiatalkori képein ugyanaz a jóképű fiatalember néz vissza ránk, aki két híres sorozatban is emlékezetes alakítást nyújtott. David Hasselhoff neve hallatán sokaknak azonnal a Knight Rider című sorozat ugrik be. A ’80-as években indult széria meghódította a világot, és Michael Knight karaktere hamar közönségkedvenccé vált. Hasselhoff elbűvölő személyisége és karizmatikus megjelenése tökéletesen illeszkedett a rejtélyes igazságosztó szerepéhez. A sorozat nemcsak a színész karrierjét katapultálta a csúcsra, de máig kultikus státuszban van a rajongók körében.

40 szimbolikus autó a filmtörténetben

David a Knight Rider című sorozatban

A ’90-es években David Hasselhoff ismét hódított, ezúttal a Baywatch című sorozattal. Mitch Buchannon, a bátor és elkötelezett életmentő szerepében Hasselhoff nemcsak az óceán hullámai ellen harcolt, hanem a nézők szívét is meghódította. A Baywatch több mint egy évtizeden át volt műsoron, és nemzetközi szinten is hatalmas sikert aratott. Hasselhoff ezzel a szereppel örökre beírta magát a televíziózás történetébe.

Biztossá vált, jön az új Baywatch sorozat!

Hölgyek társaságában

David Hasselhoff, bár már 71 éves, ma is aktív és energikus. Karrierje során számos területen bizonyította tehetségét, legyen szó színészetről, éneklésről vagy televíziós műsorvezetésről. Nem csoda, hogy rajongói generációk nőttek fel a művein, és ma is szívesen emlékeznek vissza rá.

Ő alakította David Hasselhoff fiát a Baywatchban – Jeremy Jackson ilyen jóképű lett 43 évesen


Article Tags: · · ·