FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Itt az Uncharted előzetese Tom Hollanddel és Mark Wahlberggel

Tom Holland és Mark Wahlberg újra akcióba lendül, jön az Uncharted 2. része!

185

Tom Holland és Mark Wahlberg újra akcióba lendül, jön az Uncharted 2. része!

A Sony Pictures indította a CineEurope Trade Show-t Barcelonában egy rövid, de tartalmas prezentációval, amelyben a Sony nemzetközi terjesztési elnöke, Steven O’Dell ismertette röviden a közelgő filmes terveket. Az egyik készülő projektre csaknem két éve várnak a rajongók, több cikk is született az Uncharted folytatásáról, de eddig a stúdió nem erősített meg semmit. A bemutató egyik figyelemre méltó bejelentése az volt, hogy Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével készült Uncharted folytatást kap.

Tom Holland és Mark Wahlberg akcióba lendül az Uncharted új, magyar nyelvű előzetesében!

Tom Holland és Mark Wahlberg újra akcióba lendül

A második részről évek óta beszélnek, de eddig hivatalos megerősítést nem kapott a filmet forgalmazó stúdiótól. A nagy sikerű videójáték alapján készült film folytatása annak ellenére elkészül, hogy a film vegyes kritikákat kapott, és túlzottan a nézőket sem mozgatta meg Nathan Drake és Sully kalandja a filmvásznon a 2022-es filmmel. Most azonban kapnak egy újabb esélyt, hogy megvessék lábukat a filmvásznon a PlayStation karakterei.

A világméretű kasszasiker is erős jelzés volt arra, hogy Nathan Drake ismét a nagyvásznon lesz látható, mivel a film világszerte 407 millió dollárt hozott, és ezzel az ötödik legnagyobb bevételű videójáték-adaptáció lett a mozikban. Jelenleg nem ismert, hogy ki tér vissza a folytatásban, de most, hogy a fejlesztés hivatalosan is megkezdődött, hamarosan felpöröghetnek az események.

“Az Istenbe vetett hitem az, ami átsegít a nehéz időszakokon” – Mark Wahlberg

(Via Widescreen.hu)


Article Tags: · · · ·