FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik meglepően jól énekelnek

10 színész, akik meglepően jól énekelnek

863

8. Keanu Reeves

Keanu Reeves a világ egyik legkiemelkedőbb és legimádottabb híressége. Első sikere 1989-ben volt, amikor Ted Logan karakterét játszotta a Bill és Ted zseniális kalandjában. Reeves karrierje az 1999-es Mátrixban érte el a csúcsot, amely ma is nagyon népszerű sci-fi saga. Emlékezetes szerepei közé tartozik a John Wick akciódús franchise. Színészi tehetsége mellett Keanu a Dogstar nevű alternatív rockegyüttes basszusgitárosa volt, amely akkor alakult, amikor Reeves a „mátrix előtti hírnevének csúcsán volt a 90-es évek közepén”.

9. Kevin Bacon

A híres amerikai színész az 1978-as Party zóna című filmben debütált, ami miatt számos elismerésben részesült az évek során, többek között Golden Globe-díjjal is kitüntették. Az 1984-es Gumiláb című zenés-drámában áttörő sikert ért el, melyben tánctudását mindannyian megirigyelhetjük. Bacon nagyon komolyan veszi a zenét, még 1995-ben megalakította a The Bacon Brothers nevű bandát bátyjával, Michael Baconnal, amiből hét albumuk jelent meg. Egyik legutóbbi projektjében, A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás című számában például a színész az Old 97’s zenekarral énekelt. Kevin nem hagy ki egyetlen alkalmat sem az éneklésre, nemrégiben egy szívmelengető videót tett közzé Instagramján, ahol kecskéinek énekel.

10. Milla Jovovich

Milla Jovovich mindössze 15 éves volt, amikor eljátszotta első szerepét az 1988-as Vágyak találkozása című musical-thrillerben.  Az áttörés 1991-ben volt a Visszatérés a kék lagúnába című filmben. Ennek ellenére Jovovich visszatérő szerepe A Kaptár franchise-ban volt az a szerep, amivel a színésznő világhírűvé vált. Úgy tűnik, Milla énekes és dalszerző is volt már jóval azelőtt, hogy elvállalta volna a sci-fi/akciószerepeket. 1994 áprilisában A Kaptár sztárja kiadta első stúdióalbumát „The Divine Comedy” címmel, amely a folk és a rock műfaját ötvözte elképesztő eredménnyel.

//Cornelius//

 

(Via Collider)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·