FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik meglepően jól énekelnek

10 színész, akik meglepően jól énekelnek

862

5. Scarlett Johansson

A Bosszúállók sztárja, egyben a világ legjobban fizetett színésznője 2018-ban már jóval a filmiparban tevékenykedett, mielőtt belépett volna a Marvel-moziuniverzum-ba, ahol egy orosz kémet, Natasha Romanoffot alakította. Scarlett Johansson a Világgá mentem című fantasy vígjátékban debütált, és első főszerepében, egy terhes tinédzser 11 éves nővére alakításáért kapott elismerést az 1996-os Manny és Lo-ban. A Fekete Özvegyben kimagasló teljesítményt ért el, és hangját hallhattuk az Énekelj! című animációban Ash karaktereként. Johansson már gyerekkora óta színészkedik. Kiderült, hogy a zeneiparban is csaknem ugyanennyi ideje dolgozik. Johansson korábban két stúdióalbumot, négy kislemezt adott ki. Első stúdióalbuma, az „Anywhere I Lay My Head” 2008. május 20-án jelent meg.

6. Penn Badgley

A nézők Dan Humphreyként ismerhetik őt a Gossip Girl – A pletykafészekből, illetve Joe Goldbergként a Netflix hátborzongató TE című sorozatból. A tehetséges Penn Badgley azonban a színészet mellett egy négytagú brooklyni indie pop bandában, a MOTHXR-ben is énekel. A MOTHXR 2014 elején adott ki egy dalt „Easy” címmel, amivel nagy hírnevet szerzett a Soundcloudon.

7. Toni Colette

Ari Aster zseniális rendezésében készült Örökség című horrorfilmjében Toni Collette elképesztő teljesítménye igen figyelemre méltó. A színésznő az 1992-es Mokaszin-ban debütált, az áttörést jelentő szerepe (amely szerepért 18 kg-ot kellett felszednie magára) a Muriel esküvője című vígjáték-dráma volt, amivel a tehetséges színésznő még Golden Globe-ot is kapott. Mint kiderült, az ausztrál színésznő képességei nem korlátozódtak kizárólag a filmes szakmára. 2006 és 2007 között Colette a Toni Collette & The Finish nevű zenekart vezette. Bár csak egy évig tartott, énekes tehetsége tagadhatatlan. Ben E. King Cosi című felejthetetlen dalának feldolgozásával pedig egyszerűen elkápráztatta a közönséget.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·