FILMEZZUNK.HU
20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

277

16. Agyas és agyatlan

Az Agyas és agyatlan egy film két rég nem látott testvér, Nobby és Sebastian szerencsétlenségeiről szól, akik sok évnyi távollét után újra találkoznak. Nobby az eszetlen és heves futballrajongó rájön, hogy Sebastian egy MI6-es kém. Együtt akaratlanul is belekeverednek egy veszélyes küldetésbe, hogy megmentsék a világot egy halálos vírustól. Útjuk során nagyon furcsa helyzetekkel, vicces pillanatokkal találkoznak. A megélt őrült dolgok közepette megtapasztalják, milyen a valódi összetartás, a bátorság, és a család megbecsülésének fontossága.

20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

17. Hatos ikrek

A Hatos ikrek végigkíséri Alan vidám utazását, aki rájön, hogy egyike annak a hat egyforma testvérnek, akiket születésükkor elválasztottak egymástól. Alan elhatározza, hogy megkeresi rég elveszett családját, és máris egy vad kalandban találja magát, mikor felkutatja öt elveszett testvérét. Amikor megtalálja Russellt, az első rég elveszett testvért, elhatározzák, hogy megkeresik többi testvérüket, így útnak indulnak, ám Alan-ben felmerül a kérdés, helyes-e megbolygatni a múltat.

20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

18. Tök állat

A Tök állat Marvin történetét mutatja be, egy szerencsétlen férfiút, aki arról álmodik, hogy egyszer rendőr lesz, ám a fizikai erőnlét igencsak távol áll tőle. Egy majdnem végzetes autóbaleset után Marvin életmentő műtéten esik át állati szervek segítségével, amiknek köszönhetően emberfeletti képességei lesznek. Újdonsült erejét kamatoztatva Marvin csatlakozik a rendőrséghez, ahol helyi hőssé válik. Miközben kitanulja új képességeit, szembe kell néznie az állatias ösztöneiből fakadó etikai dilemmákkal, és komikus helyzetekkel.

Rob Schneider főszereplésével jön a Tök állat 2!

19. Csúcsfejek

A Csúcsfejek egy földönkívüli család, Coneheads-ék körül forog, akik lezuhannak a Földre, és megpróbálnak beolvadni az emberi társadalomba. Beldar pátriárka és Prymatt matriárka vezetésével a csúcsfejek megpróbálnak alkalmazkodni a földi élethez, miközben elrejtik idegen származásukat. Különleges kúp alakú fejük, és sajátos viselkedésük azonban gyakran komikus félreértésekhez, és szerencsétlenségekhez vezet. Ahogy eligazodnak új környezetükben, a csúcsfejek különféle kihívásokkal és kalandokkal szembesülnek, miközben megpróbálják titokban tartani valódi kilétüket szomszédaik, és kormánytisztviselőik előtt.

20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

20. Apafej

Ez a film Sonny Koufaxról szól, egy laza pasiról, aki soha nem akar felnőni. Egy napon hirtelen minden megváltozik, amikor barátnője elhagyja, és hogy imponáljon neki, magára vállalja nősülni készülő barátjának ötéves fiát, Julian-t. Sonny, aki alig várja, hogy lenyűgözze barátnőjét, Julian apjának adja ki magát, de hamarosan rájön a szülői szerep örömeire, ami kihívásokkal teli. Ahogy kezd ráérezni újdonsült szerepére, Sonny megtanulja, milyen fontos a család. Szívből jövő köteléket alakít ki Julian-nel, és rájön, hogy apafigurának lenni kifizetődőbb, mint valaha is gondolta.

11 eset, amikor a színészek a testvéreikkel osztották meg a szerepüket a képernyőn

+1) Instant család

Az Instant család egy pár útját követi nyomon, akik úgy döntenek, hogy örökbe fogadnak három testvért, ami egyik napról a másikra megváltoztatja életüket. Miközben megpróbálnak szembenézni a szülői lét hullámvölgyeivel, és a nevelőszülői rendszer bonyolultságával, megtanulják a szeretetet, az áldozatvállalást, és a család valódi jelentését. Néha a legváratlanabb utazások vezetnek a legnagyobb ajándékhoz. A filmet már csak humora miatt is érdemes megnézni.

Instant Család (Instant Family, 2019) - Kritika

//Cornelius//

Kurt Russell és Goldie Hawn 41 éve elválaszthatatlanok egymástól: így szerettek egymásba

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·