FILMEZZUNK.HU
20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

276

11. Hanta boy

Ez a film egy Fletcher Reede nevű kóros hazug ügyvéd története, aki fia születésnapi kívánsága miatt hirtelen egy egész napig képtelen hazudni. A fiú, aki belefáradt apja hazugságaiba, azt kívánta, bárcsak apja egy napig nem hazudna. A beteljesült kívánság azonban káoszt okoz Fletcher-nek mind a magánéletében, mind szakmai életében, különösen azért, mert édesapja ügyvéd, aki egy sor hazugságra támaszkodik, hogy megnyerje az ügyeit.

Hanta Boy (1997)

12. Családi kiruccanás

A Családi kiruccanás egy akciódús vígjáték, amelyben Mark Wahlberg karaktere Dan családapaként élvezi az életét anélkül, hogy értesítené feleségét és családját arról, hogy egykoron bérgyilkos volt. Amikor a múltja utoléri, arra kényszerül, hogy gyanútlan családját egy páratlan utazásra vigye. Több, mint egy évtizeden keresztül sikerült láthatatlannak lennie, de amikor régi ellenségei rátalálnak, Dannek gyorsan kell cselekednie. Feleségét, tinédzser lányát, fiát, és kisbabáját meglepetésszerű útra viszi Las Vegasba, hogy megszökjön üldözői elől.

Befutott Mark Wahlberg és Michelle Monaghan közös akció-vígjátékának az első előzetese! - Családi kiruccanás

13. Tucatjával olcsóbb

A Tucatjával olcsóbb című film a Gilbreth család történetét meséli el, akiknek tizenkét gyermekük van. A szülők, Frank és Lillian hatékonysági szakértők, és úgy vezetik a háztartásukat, mint egy jól olajozott gépet. Szervezett életük azonban fenekestül felfordul, amikor Frank elvállal egy új állásajánlatot, amihez a családdal együtt költözniük kell. A gyerekeknek alkalmazkodniuk kell egy új városhoz, új iskolához, a családnak pedig egy teljesen új dinamikához.

Folytatást kap Tucatjával olcsóbb!

14. Vissza a jelenbe

Egy baráti társaság véletlenül visszautazik az időben, és egy síközpont pezsgőfürdőjében találják magukat. Az 1980-as években találva magukat el kell navigálniuk magukat a korszak kulturális különbségei és eseményei között, miközben megpróbálják kitalálni, hogyan térjenek vissza a jelenbe. Humoros bohóckodásokon, és váratlan fordulatokon keresztül megtanulják, hogy értékeljék barátságukat, és hogy jól megéljék az adott pillanatokat.

20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

15. Távkapcs

A Távkapcs egy Michael nevű munkamániás építész történetét követi, aki egy varázslatos univerzális távirányítót kap. A távirányítóval képessé válik az idő és a valóság irányítására, lehetővé téve számára, hogy gyorsan előreléphessen élete kellemetlen pillanataiban. Azonban ahogy Michael egyre inkább a távirányítóra támaszkodik tapasztalatai manipulálásához, kezdi elveszíteni a kapcsolatot szeretteivel és az élet valódi értelmével.

Joseph Castanon, illetve Danielle Tatum McCann

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·