FILMEZZUNK.HU
20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

279

6. Spinédzserek

A divatos és népszerű középiskolás Cher Horowitznak, a Beverly Hills-i tinédzsernek az életében hullámvölgyekkel kell szembesülnie. Cher segít a barátainak a párkeresésben, társasági életet él, miközben tipikus kamaszkori kihívásokkal küzd. Élete váratlan fordulatot vesz, amikor megpróbálja jobbá tenni a körülötte lévők életét, ami humoros szerencsétlenségekhez és életleckékhez vezet a barátságban, szerelemben, és az önfelfedezésben. Szellemes párbeszédein keresztül a film rávilágít a kilencvenes évek serdülőinek mindennapjaira, és fontos mondanivalójára.

10 meglepő érdekesség a tragikusan, idő előtt elhunyt Brittany Murphy-ről

7. Kellékfeleség

Ez a romantikus vígjáték egy Danny nevű plasztikai sebészről szól, aki úgy tesz, mintha boldogtalan lenne a házas élete, hogy ezzel magához vonzza a nőket. Amikor találkozik álmai nőjével Palmerrel, megkéri asszisztensét Katherine-t, hogy játssza el az elhidegült felesége szerepét. Ahogy a hazugsághálójuk egyre bonyolultabbá válik, Danny és Katherine azon kapják magukat, hogy ők ketten bizony egymásnak vannak teremtve.

Emlékszel még Adam Sandler gyerekeire a Kellékfeleségből? Így néznek ki napjainkban!

8. Ace Ventura: Állati nyomozó

Ace Ventura: Állati nyomozó a mókás és különc Ace Venturát mutatja be, amint az állatnyomozói munka világában navigál. Amikor egy delfin kabalája eltűnik a Miami Dolphins futballcsapatából, Ace-t felbérelik, hogy találja meg. Furcsa módszereit és szokatlan személyiségét alkalmazva Ace egy vidám utazáson találja magát, tele nevetéssel, és felháborító helyzetekkel. Útja során színes karakterekkel, és bizarr nyomokkal szembesül, amelyek váratlan fordulatokhoz vezetnek. Furcsa kalandjaival Ace bebizonyítja, hogy ő a legjobb kisállat-detektív, így ennek a filmnek abszolút a toplistában a helye.

10 meglepő érdekesség az Ace Ventura című vígjátékról

9. Ace Ventura 2. – Hív a természet

Az Ace Ventura 2. – Hív a természet a film második része, amiben továbbra is a különc nyomozót, Ace Venturát követhetjük nyomon, amint egy vad kalandba megy ezúttal Afrikába, hogy egy törzsnek visszaszerezze a szent fehér denevérét. Útja során különféle akadályokkal, és különc karakterekkel találkozik. Nem túl szokványos módszereit, és egyedi képességeit használja fel az eset megoldására. Felháborító bohóckodásokon, és komikus pillanatokon keresztül a kisállat-nyomozó egy dzsungelbe navigálja nézőit tele veszélyes helyzetekkel, miközben megpróbálja feltárni az eltűnt denevér mögött meghúzódó igazságot.

10 meghökkentő tény az Ace Ventura című vígjátékról

10. Barátnőt felveszünk

Maddie, aki az otthona elvesztésének veszélyével néz szembe, egy nem mindennapi munkalehetőséget talál: gazdag szülőknek segít abban, hogy a 19 éves félénk fiukat magabiztos fiatalemberré varázsolja még az egyetem előtt. Mivel csak egy nyár áll a rendelkezésére, Maddie-nek eltökélt szándéka, hogy sikerrel járjon, még akkor is, ha ehhez kihívásokkal kell szembenéznie, mivel Percyvel a dolog nehezebbnek bizonyul, mint azt várta. Ahogy telik az idő, Maddie határideje is egyre közeledik, amivel kockáztatja, hogy mindent elveszíthet.

Magyar szinkronos előzetest kapott Jennifer Lawrence szexvígjátéka, a Barátnőt felveszünk

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·