FILMEZZUNK.HU
20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

259

20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

Van úgy, hogy az ember napja nem úgy alakul, ahogy eltervezte. Ahhoz, hogy feldobjuk a hangulatot, nincs jobb módja, mint összehívni a barátokat, és közösen kikapcsolódni egy jó film erejéig. Ezért összeállítottunk egy listát a legszórakoztatóbb filmekről, amik biztosan feldobják a napodat.

1. Koszorúslányok

Ez a film Annie-t, egy küszködő egyedülálló nőt követi nyomon, aki legjobb barátja, Lillian esküvői tanúja lesz. Miközben egy csapat különc koszorúslány mellett szembesül az esküvőszervezés kihívásaival, Annienek saját személyes és romantikus kudarcaival kell megküzdenie. Eltökélt szándéka, hogy bebizonyítja hűségét legjobb barátnőjének, és végig küzdi magát az esküvőszervezés hullámvölgyein, hogy Lillian különleges napja tökéletes legyen.

Koszorúslányok (2011)

2. Dumb és Dumber – Dilibogyók

A Dumb és Dumber két nem túl okos haver, Lloyd Christmas és Harry Dunne történetét meséli el, akik nyakukba veszik a világot, hogy visszaadjanak egy pénzzel teli bőröndöt a tulajdonosának. Útközben vicces problémákkal néznek szembe, és ostoba hibákat követnek el. Okosságuk hiánya ellenére barátságuk segít átvészelni az őrült kalandokat, amelyekkel útjuk során találkoznak.

10+ felejthetetlen filmes duó, akikre nem biztos, hogy még ma is ráismernél

3. Itt a vége

Ez a film hollywoodi színészek egy csoportjáról szól, köztük Seth Rogenről, James Francoról és Jonah Hillről, amint szembesülnek az apokalipszissel, miközben részt vesznek egy bulin Franco házában. Ahogy a világ káoszba süllyed, a csoportnak szembe kell néznie saját egójával, bizonytalanságával és múltbeli konfliktusaival, miközben megpróbálnak túlélni. A film vígjáték és akció keveréke, amely a barátság, a megváltás, és az emberi kapcsolatok értékének témáit tárja fel a közelgő pusztulás előtt.

20 szórakoztató film, ha baráti társaságban akarunk kikapcsolódni

4. A nagy Lebowski

A nagy Lebowski a „Töki” néven ismert laza és szokatlan karaktert követi nyomon, aki egy sor bizarr eseménybe bonyolódik, miután összetévesztik egy azonos nevű milliomossal. Bowling haverjai, Walter és Donny mellett Jeff Lebowski a téves identitás világába navigál, miközben megpróbálja visszaszerezni ellopott szőnyegét. A történet alatt próbálja megtalálni az igazságot és a megváltást, így végül megismeri az élet abszurditását.

Az eredeti színészpárossal készülhet el A nagy Lebowski 2!

5. Meglógtam a Ferrarival

A merész középiskolás Ferris Bueller úgy dönt, kihagyja az iskolát, és egy epikus kalandba kezd Chicago belvárosában legjobb barátjával Cameronnal, és barátnőjével, Sloane-nel. Ferris a nap folyamán terveket sző, hogy túljárjon az iskolaigazgató eszén, és elkerülje, hogy elkapják. Útközben egy sor vicces menekülést és kalandot élnek át, beleértve a felvonulást, és az étkezést egy divatos étteremben. Bohóckodásaik során Ferris és barátai megtanulják, mennyire fontos megragadni a pillanatot, és a lehető legteljesebb mértékben élvezni az életet.

Akkor és most: Így néznek ki most az idén 37 éves Meglógtam a Ferrarival sztárjai

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·