FILMEZZUNK.HU
Magyar szinkronnal is itt a Bad Boys 4 első előzetese!

Döbbenetes siker a Bad Boys 4, tömegben tódultak rá az emberek a mozikba

1445

Döbbenetes siker a Bad Boys 4, tömegben tódultak rá az emberek a mozikba

A múlt hétvégén lényegében nem érkezett említésre méltó premier az amerikai mozikba, de szerencsére ez a mostani három nap már izgalmasabban telt, hiszen a Will Smith és Martin Lawrence alkotta laza zsaruduó negyedszerre is visszatért szórakoztatni minket. A Bad Boys: Mindent vagy többet című akcióvígjáték 100M dollárból készült, és előzetesen a legtöbb becslés olyan 40-45M dollárt várt tőle, de ahogyan haladtunk előre a hétvége felé, úgy nőtt ez a szám is egyre csak nagyobbra.

Berobbant az Bad Boys 4 első előzetese!

A rosszfiúk mindent vittek

A végeredmény egy egészen elképesztő 56M dolláros nyitány lett (az ötödik legjobb idén, R-besorolású filmek között pedig az Oppenheimer óta a legerősebb), ami nem sokkal marad el a széria csúcstartójának számító Mindörökké rosszfiúk 62,5M dollárjától. Hozzátennénk, az a film még 2020 januárjában, pár hónappal a pandémia kitörése előtt érkezett, és így aztán nem is igazán lehet összehasonlítani a két teljesítményt, de azért az talán ennyi alapján is leszűrhető, hogy a Michael Bay-től a rendezői teendőket átvevő Adil El Arbi és Bilall Fallah ténykedése továbbra is nagyon érdekli a közönséget.

A Bad Boys 3. része annak idején 90M dollárból készült, és világszinten 426,5M dollárig jutott. Ez a mostani etap már 100M dollárba fájt, és egyelőre 104,6M dollárnál tart a világ összes országában, ami kezdésnek tökéletes. A Bad Boys eddigi részei mind-mind „A” értékelést értek el a CinemaScore-on, a Mindent vagy többet viszont csupán „A-„-ig jutott, ami egy hangyányit gyengébb csak a korábbiaknál, szóval nem hinnénk, hogy komoly hatással lesz a film hosszútávú futására (a franchise előző részeihez képest).

A magyar nyelvvel kapcsolatban kérdezték Will Smith-t – A színész meglepően őszintén válaszolt!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·