FILMEZZUNK.HU
Így változtak A Grace klinika szereplői, amióta megjelent a sorozat

Így változtak A Grace klinika szereplői, amióta megjelent a sorozat

350

10) Mark Sloan

A 2. évad 18. epizódjában Dr. McSteamy, más néven Mark Sloan hirtelen belépett a színre, és McDreamy megütötte, miután flörtölt Meredith-tel, és korábban viszonya volt Derek volt feleségével. Ez finoman szólva nem volt a legjobb nyitány. Az útja során túljutott egy halálos repülőgép-katasztrófán, amely megölte szerelmét, hogy aztán egy utolsó energiabomba után szívszorító véget érjen. A Grace klinika iránti szenvedélye ellenére Eric Dane otthagyta a sorozatot, hogy a TNT Az utolsó remény című sorozatának szereplője legyen, amely öt évadot jelentett számára, és amelyet érdekesnek talált. Bár más karrierutat választott, Dane tiszteletét fejezte ki a sorozat iránt a 2013-as távozásáról szóló reflexióiban.

A 17. évadban azonban rövid ideig még feltűnt. A Grace után Dane az HBO-n futó Eufória című sorozatban szerepelt, és több filmben is feltűnt, köztük a Little Dixie (2023), a The Ravine (2021), a Megváltó szerelem(2022) és az Amerikai mészárlás(2022) című filmekben. Rebecca Gayheart színésznő és Dane 2004-ben házasodtak össze, és bár 2018-ban elváltak, két gyermek, Billie Beatrice és Georgia Geraldine boldog szülei. Amióta elhagyta az orvosi drámát, átvészelte a személyes átmeneteket, és különböző tévés és mozis produkciókban mutatta meg rugalmasságát.

11) Lexie Grey

A 3. évadban mindenkit meglepett Lexie Grey, Meredith féltestvére és élénk gyakornoka, aki hirtelen feltűnt. Különösen Mark számára volt maradandó hatással a szerelmi történetük és a lány szomorú halála a 8. évad repülőgépes tragédiájában. A 8. évadban Chyler Leigh búcsút intett a Grace klinikának, és Shonda Rhimes alkotóval együttműködve tartalmas búcsút adott Lexie-nek. Leigh méltatta az öt évadot végigkísérő rajongóit a folyamatos támogatásért, és köszönetet mondott a tapasztalatokért. A nézők emlékeztek rá, amikor a 17. évadban Meredith álomjelenetei során rövid időre újra felbukkant.

Leigh a Grace után olyan tévésorozatokban szerzett hírnevet, mint a Supergirl és a The Flash –  A Villám, ahol Alex Danvers, a főszereplő örökbefogadott húgát alakította. Andie MacDowell-lel együtt játszott a Hallmark tévésorozatban, a The Way Home című sorozatban 2023-ban. Leigh 2002 óta házas a Hetedik mennyországban szereplő egykori sztár társával, Nathan Westtel. A párnak három közös gyermeke van. A színésznő 2019-ben bátran megosztotta a bipoláris zavarral való együttélés történetét is, amikor részt vett a Be Vocal kampányban. A Grace klinika utáni útja a képernyőn belüli és kívüli szerepekben is bizonyította képességeit és kitartását.

12) Preston Burke

A sorozat első epizódjában Dr. Preston Burke, a briliáns és vonzó szív- és mellkassebész nagy benyomást keltett. De szigorú módszerei George-dzsal szemben arra szolgáltak, hogy magasra tegye a mércét a gyakornokok számára. Burke döntése, hogy az oltárnál hagyja el Cristinát, jelezte a sorozatból való távozását 2007-ben. A kulisszák mögött Isaiah Washingtont egy homofób gyalázkodás miatt rúgták ki, amelynek a stábtag Knight volt a célpontja. A 10. évadban rövid időre újra felbukkant, és sürgette Cristinát, hogy vegye át a svájci kórházát.

Isaiah Washington a Grace klinika után folytatta színészi karrierjét, leginkább a The CW A visszatérők című sorozatában, a Starz P-Valley című sorozatában és a 2022-es Corsicana című filmben szerepelt. 1996 óta Jenisa Marie Garland felesége, akivel három közös gyermekük van. Miközben Burke képernyőn szerzett öröksége is megmarad, Washington a Grace távozása után különböző munkák között eligazodva karriert futott be a szórakoztatóiparban.

13) Addison Forbes Montgomery

Addison Forbes Montgomery azzal a szándékkal érkezett a Seattle Grace-be, hogy megmentse házasságát Derekkel. Ám a házasságukban a dolgok egyre rosszabbra fordultak a kollégájukkal, Markkal való viszonya, valamint a Derek és Meredith között kialakuló kapcsolat miatt. Miután nem sikerült jóvátennie a dolgot Derekkel, és kihagyott egy karrierlehetőséget, Addison elhagyta a sorozatot, megnyitva az utat saját hat évados spin-offja, a Private Practice előtt.

A Grace klinika néhány szereplőjéhez hasonlóan Kate Walsh is visszatért a 18. évadban, és többször is feltűnt a sorozat futása alatt. A Grace klinikában való munkáján kívül Walsh színészi életrajzában szerepelt A kör bezárul, Fargo, Rebecca bírónő, 13 Okom volt, Az esernyő Akadémia, Emily Párizsban és Sprung című filmekben. Walsh, akit 2020 óta romantikus kapcsolat fűz az ausztrál Andrew Nixonhoz, 2022 októberében erősítette meg eljegyzését. Walsh a szórakoztatóiparon kívül is megtalálta a magánéletében az elégedettséget, még akkor is, amikor kapcsolatok és pozíciók között ingázott.

//Manó Málna//

Katherine Heigl szállította minden idők legnagyobb mozis bukását

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·