FILMEZZUNK.HU
Így változtak A Grace klinika szereplői, amióta megjelent a sorozat

Így változtak A Grace klinika szereplői, amióta megjelent a sorozat

348

6) Owen Hunt

Az Irakban töltött idő után PTSD-ben szenvedő tehetséges sebészként Owen Hunt nagy benyomást tett A Grace klinika 5. évadában. A sorozat egyik legkitartóbb karaktereként Hunt érzelmi kapcsolatokon át vezető útját – beleértve a Cristinával és Ameliával kötött házasságokat – és végül a 18. évadban Teddy Altmannal kötött hosszú távú köteléket és házasságot – mind láthatták a nézők.

Kevin McKidd A Grace klinika elhagyása után több filmes projekttel is kísérletezett, köztük a Percy Jackson és az olimposziak: A villámtolvaj, az Otthon, édes pokol és a Tulipánláz. Emellett ő adta Fenn Rau hangját a Star Wars Lázadók valamint animációs karaktereket a Merida a bátor és az ABC Toy Story Múlt idő című különkiadásában. Színészi karrierje mellett McKidd több mint 30 Grace klinika-epizódot rendezett. McKidd számos változáson ment keresztül a magánéletében. Miután 18 éves házassága 2017-ben véget ért, volt feleségével, Jane Parkerrel két gyermekük született, Iona és Joseph. 2018-ban feleségül vette Arielle Goldrath-ot, akivel egy Nava nevű lányuk és egy Aiden nevű fiuk van. De mindössze öt hónappal azután, hogy McKidd bejelentette szakításukat az Instagramon, Goldrath 2022 decemberében beadta a válókeresetet. Karrierje sikerei közepette McKidd a kapcsolatok és a családi élet nehézségeit is kezelte.

7) Cristina Yang

Cristina Yang, az elszánt és briliáns gyakornok, aki megszakíthatatlan köteléket ápolt Meredith-tel, a Grey Sloan Memorial Kórházat elhagyva a svájci Klausman Orvosi Kutatóintézetbe távozott, miután a kórházak átnevezése ismét megtörtént. Jelenléte leveleken, e-maileken és telefonhívásokon keresztül továbbra is megmaradt, bár a későbbi epizódokban is elismerték. A Grace klinika szereplőgárdájának tagjaként minden bizonnyal hozzájárult a sorozat népszerűségéhez.

Miután 2014-ben elhagyta a sorozatot, Sandra Oh a The Hollywood Reporternek azt mondta, hogy hajlandó lenne visszatérni az évad csúcspontjára, ha a cselekmény működne. Miután elhagyta a Grace klinikát, Oh megőrizte népszerűségét a televízióban. A Megszállottak viadala című BBC-sorozatban nyújtott szerepéért elnyerte második Golden Globe-díját, ami az egyik csúcspontja volt. Több animációs filmnek is ő adta a hangját, köztük a Lunaria – Kaland a Holdon (2020), a Raya és az utolsó sárkány (2021) és a Pirula panda (2022) című filmeknek, így változatosabbá tette a repertoárját a különböző szerepekben, mióta búcsút intett az orvosi drámának.

8) George O’Malley

George O’Malley, aki a „007” becenevet a sebészeti pontossága miatt kapta, és arról volt ismert, hogy ő volt az első gyakornok, aki vakbélműtétet próbált végrehajtani, kedves és energikus személyiség volt, valamint erős kötődés fűzte Meredithhez. Tragikus halála, amelyben egy nő buszból való kimentése közben vesztette életét, mély hatást gyakorolt a Grace klinika rajongóira.

Az Entertainment Weeklynek adott 2009-es interjújában T.R. Knight – aki 2007-ben Emmy-jelölt volt – öt évad után elhagyta a sorozatot, arra hivatkozva, hogy problémái voltak a képernyőidővel, a karaktere cselekményével és a Rhimes-szel való kommunikáció megromlásával. Kétségbe vonva a George ívéről adott részleteket, Knight meglepő visszatérést tett egy 2020 decemberében sugárzott epizódban. A Grace után számos sorozatban szerepelt, többek között A férjem védelmében, a 11.22.63, a A nagy fogás, a When We Rise, a Genius: Einstein és a Genius: Picasso. Knight szerepelt az HBO Max első és második évadában, A légikísérő című sorozatban is. A kórházi folyosók drámáján túl Knight 2013 óta boldog házasságban él Patrick B. Leahy balett-táncossal. Sikerül fenntartaniuk a munka és a magánélet egészséges egyensúlyát.

9) Izzie Stevens

Amikor elkezdett dolgozni a Grace klinikában, Izzie Stevens egy kedves gyakornok volt, aki szerény lakókocsiparki neveltetése fölé emelkedett, és az orvosi egyetem modellje lett. Kedves természete és sütés iránti szenvedélye éles ellentétben állt Meredith és Cristina sötétebb énjével. Izzie óriási erőfeszítéseket tett Denny Duquette páciens szívátültetéséért, és viharos cselekménye során megküzdött a halálával. Küzdelmei közé tartozott egy rövid házasság Alexszel és romantikus törekvései, valamint egy agydaganat, amely miatt hallucinációkat tapasztalt Denny szelleméről. A kórházi fúzió után a Seattle Grace-ben töltött ideje véget ért, és Alex végül azt szorgalmazta, hogy távozzon. Izzie-t Alex a kórház elhagyásának okaként említette, bár távozása után nem volt látható.

Katherine Heigl karakterének változásai a sorozatból való kilépésében is tükröződtek. A kapcsolata a sorozat készítőivel akkor vált feszültté, amikor 2008-ban először visszavonta az Emmy-jelölését, annak ellenére, hogy az előző évben megnyerte. A Grey’s után Heigl olyan filmekben játszott, mint az Ilyen az élet, a Szilveszter éjjel, A szingli fejvadász, az Otthon, édes pokol és az Öldöklő szerelem, és olyan tévésorozatokban ugrált, mint az elnök árnyékában, a Doubt, a Briliáns elmék és a Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok. 2007-ben feleségül ment az énekes Josh Kelleyhez, és három közös gyermekük van, Naleigh, Adalaide és Joshua.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·