FILMEZZUNK.HU
A színésznő kitálalt Richard Gere-ről: a valóságban ki nem állhatták egymást - Debra Winger

A színésznő kitálalt Richard Gere-ről: a valóságban ki nem állhatták egymást

4620

A színésznő kitálalt Richard Gere-ről: a valóságban ki nem állhatták egymást

A színészek számára nem mindig egyszerű szerelmespárt alakítani, főleg abban az esetben nehéz ez, ha a színfalak mögött nem jönnek ki túl jól egymással. Debra Winger színésznő és Richard Gere számára sem volt könnyed az 1982-ben megjelent Garni-zóna forgatása. Bár a kamerák előtt hitelesnek tűntek, és tényleg elhitted, hogy a karaktereik epekednek egymásért, de a valóságban messze nem ilyen volt a viszonyuk.

A színésznő kitálalt Richard Gere-ről: a valóságban ki nem állhatták egymást - Debra Winger

Oscar-díjas kollégájuk, Louis Gossett Jr. az An Actor and a Gentleman című memoárjában fogalmazta meg, hogy a Garni-zóna főszereplői egyáltalán nem jöttek ki jól, ha leálltak a kamerák, azonnal többméteres távolság alakult ki köztük. Debra Winger egyszer a sajtóban úgy írta le Gere-t, olyan férfi, akár egy téglafal, emiatt nem is szerette a vele való közös munkát, nem mellesleg a film rendezőjére, Taylor Hackfordra azt mondta, hogy egy állat. A színész elismerte, valóban volt köztük feszültség, írta meg a Nickiswift.com oldal.

Winger a Daily Mailnek adott interjút, amelyben elmondta, a mai napig ki nem állhatja a közös filmjüket. Bevallotta, a színészi képességei miatt önbizalom-hiányos volt, és ebből fakadóan bárki is volt ott a környezetében, rá vetítette ki a problémáját. „Nem titok, hogy nem szerettem a Garni-zónát, és most sem szeretem, így legalább senki sem vádolhat következetlenséggel.” 2021-ben a The Telepraph készített vele interjút, ahol ismét szóba került a hírhedt téglafalhasonlata, a színésznő a mai eszével már nem mondana ilyet Richard Gere-re. „Valószínűleg fogalmazhattam volna finomabban is.” – ismerte el a hibáját. Bevallotta, ha olykor Gere-rel összefut, a színész rendszeresen felemlegeti neki a beszólását.

Sylvester Stallone és Richard Gere egymásnak esett Diana hercegnő partiján

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·