FILMEZZUNK.HU
Kitálaltak a Grace klinika színészei: Patrick Dempsey terrorban és rettegésben tartotta őket

A Grace klinika színészei szerint Patrick Dempsey terrorban és rettegésben tartotta őket

5694

Kitálaltak a Grace klinika színészei: Patrick Dempsey terrorban és rettegésben tartotta őket

Drámai körülmények vezettek ahhoz, hogy Patrick Dempsey 2015-ben távozott az ABC kultikus kórházas sorozatából, A Grace klinikából, amelyben tizenegy évadon át alakította az egyik főszereplőt, dr. Derek Sheperd idegsebészt. A színészt azzal vádolják, hogy terrorizálta a stábtagokat a forgatások során.

Grey's Anatomy (A Grace klinika)

Minderről egy nemrégiben megjelent új könyv lebbentette fel a fátylat – írja a Daily Mail. A How to Save a Life: The Inside Story of Grey’s Anatomy című kötet, amelyet Lynette Rice írt, a kórházas sorozat elmúlt 16 évéről szól, és az írónő – a show-n dolgozó, ám nevük elhallgatását kérő munkatársakkal készített interjúi nyomán – részletesen kitér benne arra is, hogy pontosan miért írták ki olyan váratlanul Dempsey karakterét, a McCsábítóként is becézett idegsebészt. Bár a színész korábban azt állította, más projektekben szeretett volna közreműködni és azért hagyja ott a sorozatot, most kiderült, hogy nem teljesen ez állt a háttérben: kollégái szerint kiállhatatlanul viselkedett velük.

„Voltak problémák, de nincs szó szexuális zaklatásról. Dempseynek valahogy mindig sikerült terrorizálnia a forgatást, a stábtagok közül többen is poszttraumás stressztől szenvedtek miatta. Ő volt McCsábító, a tökéletes férfi, tisztában is volt azzal, hogy mekkore hatalma van a stábtagok felett, és hogy akármikor leállíthatja a munkálatokat, az emberek pedig féltek tőle. A csatorna és a stúdió próbált beszélni vele, rendet akartak teremteni. De ő már addigra lemondott a sorozatról, nem volt kedve mindennap bejönni és dolgozni. Shonda Rhimesszal folyton egymás torkának estek.”

– magyarázta James D. Parriott, a sorozat egyik producere. Mint kiderült, Dempseynek a sorozatbéli partnerével, Ellen Pompeóval is akadt konfliktusa, többször vitáztak egymással, főleg Dempsey hozzáállása miatt. A Daily Mail arról is ír, hogy bár a sorozatkészítők több történetszállal is előálltak, hogy Dempsey karakterét megtarthassák – például azt, hogy Washingtonban forgatnak vele, hogy ne kelljen a kollégákkal együtt lennie –, ám végül úgy láttak jobbnak, hogy búcsút vesznek tőle, túlságosan keményen bánt a többi színésszel. Szerintük nem érte meg marasztalni. A Grace Klinikát az ABC amerikai televíziós csatorna 2005 márciusában kezdte sugározni, hazánkban csak később, 2006 januárjában tűzték műsorra.

Bud Spencernek volt egy filmes álma, amely soha nem valósult meg

(Via Velvet.hu)


Article Tags: · ·