FILMEZZUNK.HU
Jennifer Lawrence kipakolt: kínszenvedés volt együtt lenni DiCaprioval

Jennifer Lawrence kipakolt: kínszenvedés volt együtt lenni DiCaprioval

8007

Jennifer Lawrence kipakolt: kínszenvedés volt együtt lenni DiCaprioval

2021-ben érkezett a Netflixre a Ne nézz fel! című sci-fi-vígjáték, amelyben rengeteg híresség játszik, többek között Jennifer Lawrence és Leonardo DiCaprio. Stephen Colbert esti műsorában Lawrence volt a vendég, akit ezzel az alkotással kapcsolatban is kérdeztek, hogy melyik volt az egyik legpokolibb forgatási napja.

Ne nézz fel! (Don't Look Up

Jennifer Lawrence és DiCaprio a Ne nézz fel! című filmben

A műsorvezető felemlegette, hogy a film egyik jelenetében, Lawrence, Leonardo DiCaprio és Timothée Chalamet egy kocsiban ülnek. Poénosan megkérdezte tőle, hogy legálisnak számított-e, hogy ők hárman egy kocsiban utaznak? A színésznő erre így reagált: „Nem tudom, de az volt életem legidegesítőbb napja. Az őrületbe kergettek engem aznap. Nem tudom, mi történt. Timothée csak izgatottá vált amiatt, hogy nem otthon volt, azt hiszem, ez volt a legelső jelenete. Leo pedig kiválasztotta a dalt, ami ment a kocsiban, és erre elkezdte magyarázni: „tudjátok ez a dal arról szól, hogy bla-bla-bla…” – mesélte viccesen, utalva rá, mennyire nem érdekelte DiCaprio elemzése az éppen rádióban szóló zenéről.

„Nem tudom, csak arra emlékszem, mennyire szenvedés volt az a nap. Pokoli volt.”

A filmben Lawrence és DiCaprio csillagászokat alakít, akik megpróbálják figyelmeztetni a Föld lakosságát, hogy egy halálos üstökös tart a bolygó felé.

Kellemes világvégét Önöknek! | Ne nézz fel! – Kritika

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·