FILMEZZUNK.HU

Így néz ki a Kincsvadászok pufis kisfiúja 39 év eltelte után

325

Így néz ki a Kincsvadászok pufis kisfiúja 39 év eltelte után

A Kincsvadászok sosem halnak meg! Az 1985-ös remekmű, amely fiatal kincskeresők csapatáról szól, sokak szívében él tovább. A mai napig nézzük újra, meg újra meg. De vajon mi történt a film egyik ikonikus fiataljával, a Chunk-ot alakító Jeff Cohennel?

Így néz ki a Kincsvadászok pufis kisfiúja 39 év eltelte után - Jeff Cohen

Jeff Cohen, akit a legtöbben a Truffle Shuffle táncmozdulatról ismernek Chunk szerepében a Kincsvadászok című filmben, néhány kisebb vendégszerepet kapott népszerű tévésorozatokban, mint a Családi kötelékek és a She’s the Sheriff. Azonban színészi karrierje jórészt megrekedt. Egy interjúban a Daily Mailnek elmondta, hogy a pubertás kora után már nem kapott szerepeket. „Szörnyű volt,” mesélte. „Az első szerelmem a színészet volt, de a pubertásnak más tervei voltak. Ez egy kényszerű visszavonulás volt. Nem én adtam fel a színészetet, a színészet adott fel engem.

Így néz ki a Kincsvadászok pufis kisfiúja 39 év eltelte után - Jeff Cohen

Piszok jóképű pasi lett belőle

Cohen azóta a jogi pályára összpontosított, és egy ügynökség fejeként dolgozik — ő a Cohen & Gardner, LLP egyik alapító partnere. Cohen intézte például egykori Kincsvadászokos színésztársa, Ke Huy Quan szerződését a Minden, mindenhol, mindenkor (2022) című filmre, amiért ráadásul Oscar-díjat is kapott Ke Huy Quan.

Emlékszel még a kissrácra az Indiana Jones 2-ből? Közel 40 évvel később, ma már rá sem ismernél


Article Tags: · · ·