FILMEZZUNK.HU

Ő volt Meredith Grey a Grace klinika című sorozatban – Ma már nem biztos, hogy felismernéd

6337

Ő volt Meredith Grey a Grace klinika című sorozatban – Ma már nem biztos, hogy felismernéd

Néha öntudatlanul is azon kapjuk magunkat, hogy visszatérünk olyan múltbéli emlékekhez és visszaemlékezésekhez, amelyek életünk jelentős részét fémjelezték. Sokan kedvenc dalaik, filmjeik vagy sorozataik segítségével idézik fel azt az időszakot. Az évek azonban legyőzik az időt, és akár hiszik, akár nem, már majdnem két évtizede, hogy az egyik legnagyobb orvosi sláger a képernyőre került. Sok rajongó számára a Grace klinika szereplői jelentették a kezdeti szikrát és az első szerelmet az orvostudomány iránt.

Kitálaltak a Grace klinika színészei: Patrick Dempsey terrorban és rettegésben tartotta őket

Ellen Pompeo és Patrick Dempsey, a Grace klinika két sztárja

A történet főszereplője Meredith Grey, aki gyakornokként kezdte pályafutását a Seattle Grace kórházban, és végül az általános sebészet főorvosa lett. Az élete hullámvasút volt, barátaival és utána a férje halálával, túlélt egy repülőgép lezuhanását, még azzal is szembesült, hogy biztosítási csalás miatt elbocsátják, és közmunkát végzett, mielőtt visszatért volna a munkába.

Ő volt Meredith Grey a Grace klinika című sorozatban – Ma már nem biztos, hogy felismernéd - Ellen Pompeo

Ellen Pompeo így fest napjainkban

Ellen Pompeo, a bájos színésznő, aki Meredithet jelenítette meg a képernyőkön, 2018-ban fontolóra vette a távozását, hogy több időt tölthessen három gyermekével. A szívét és egész önmagát beleadta a sorozatba, mindent beleadott, és utalt arra, hogy a sorozat hatása és népszerűsége miatt hosszabb ideig maradna. Később, a 19. évadban már kevésbé jelentős szerepet játszott, mindössze nyolc epizódban tűnt fel, mivel úgy döntött, hogy elhagyja Seattle-t és Bostonba megy a gyerekeivel.

Ő volt Meredith Grey a Grace klinika című sorozatban – Ma már nem biztos, hogy felismernéd - Ellen Pompeo

Ennek ellenére továbbra is ő mesélte el a történet nagy részét. A Grace klinika mellett Pompeo egy új Hulu-sorozatban fog szerepelni és producerként is tevékenykedni, amely hasonlít a 2009-es Az árva című filmhez. 2007 óta házas Chris Iveryvel, a párnak három gyermeke van: Stella Luna, 14 éves, Sienna May, 9 éves és Eli Christopher, 6 éves.

Így néz ki ma a Grace klinikából ismert szívbeteg Denny, akit még mi is megsirattunk


Article Tags: · · ·