FILMEZZUNK.HU

Így néz ki Ryan Reynoldsnak, a Deadpool sztárjának magyar szinkronhangja

1061

Így néz ki Ryan Reynoldsnak, a Deadpool sztárjának magyar szinkronhangja

Nekünk filmrajongóknak nincs is jobb dolgunk, mikor egy nehéz nap után behuppanunk a fotelba, vagy kinyújtózunk az ágyon, és megnézünk egy jó filmet vagy sorozatot. Vannak, akik a feliratos filmekre esküsznek, de legtöbbünket zavarja, ha olvasni kell, mert nehéz azzal egy időben a filmet is nézni, és igazán beleélni magunkat az adott történetbe. A magyar nyelv választékosságának, és a rengeteg jobbnál-jobb szinkronszínészeinknek köszönhetően messzemenőkig élvezhetőek a produkciók. Mindannyiunknak megvannak a maga kedvenc színészei, és azok a szinkronszínészek, akik hangjukat adják a filmekhez, vagy sorozatokhoz lesz igazán felejthetetlen a műsor.

Így néz ki Ryan Reynoldsnak, a Deadpool sztárjának magyar szinkronhangja - Nagy Ervin

Nagy Ervin munkában

A legnagyobb hollywoodi csillagoknak már hosszú évek óta megvan a szinkronszínészük, mint Keanu Reevesnek László Zsolt, Liam Neesonnak Csernák János, Pierce Brosnannek Kautzky Armand, Bruce Willisnek, Eddie Murphynek, és Michael Douglasnak Dörner György, vagy éppen Matt Damonnak, Hugh Grantnek, Heath Ledgernek Stohl András. Ezeket a színészeket el sem tudnánk képzelni más szinkronhangokkal. Nagy Ervin az, aki olyan sztároknak adja hangját, mint Matthew McConaughey, Chris Hemsworth, vagy Ryan Reynolds.

Így néz ki Ryan Reynoldsnak, a Deadpool sztárjának magyar szinkronhangja - Nagy Ervin

Nagy Ervin, hazánk egyik legfelkapottab szinkronhangja

Nagy Ervin hazánk egyik legismertebb és legfoglalkoztatottabb színésze, aki nagyon sokat forgat, és még ennél is többet szinkronizál. Hangja egyszerűen magával ragadó, és nagyon laza.

Így néz ki Ryan Reynoldsnak, a Deadpool sztárjának magyar szinkronhangja - Nagy Ervin

Az idei év egyik legjobban várt filmje a legújabb Marvel-produkció a Deadpool és Rozsomák, amiben visszatér legendás szerepében Hugh Jackman. Ryan Reynolds-ot sokan imádják, mint színészt, és kétségtelen, hogy ő miatta lett olyan sikeres Magyarországon Deadpool karaktere, mivel ő és szinkronhangja teljesen egybeolvadnak. Érdekesség, hogy Ervin kissé különcként viselkedik, mikor szinkronizál, ugyanis ilyenkor megválik cipőjétől és zoknijától, és csak mezítláb hajlandó a hangját adni a sztároknak.

Nagy Ervin 1976. szeptember 25-én született Dunaújvárosban. 1999-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, ezután a Budapesti Katona József Színházba szerződött, ahol az évek során számtalan színdarabban szerepelt, többek között Shakespeare-ben és Csehov-ban. Tévéfilmekben is remekül helyt áll, mint a Kaméleon, vagy Kincsem, és sorozatokban, mint A tanár. Az évek alatt különböző díjakat és kitüntetéseket kapott, köztük Jászai Mari-díjat, 35. Magyar Filmszemle-díjat, és Máthé Erzsi-díjat. Ervin Váczi Rozival való kapcsolatából született meg 2010-ben kislánya Lola, de 2015-ben a pár szétment. Jelenlegi partnere Borbély Alexandra színésznő, akivel évek óta boldog kapcsolatban élnek együtt.

//Cornelius//

Hivatalos: nem a megszokott magyar hangja lesz Hugh Jackman-nek a Deadpool & Rozsomákban

(Via Promotions.hu)


Article Tags: · · · · · ·