FILMEZZUNK.HU
Meglepő: a valóságban gyűlölte egymást a népszerű sorozat szerelmespárja

Meglepő: a valóságban gyűlölte egymást a népszerű sorozat szerelmespárja

2243

Meglepő: a valóságban gyűlölte egymást a népszerű sorozat szerelmespárja

Paul Wesley és Nina Dobrev ki nem állhatták egymást a Vámpírnaplók forgatásakor. A Vámpírnaplók sorozat rajongói között nagyon megoszlottak a vélemények arról, hogy melyik Salvatore testvérnek kellett volna összejönnie az Elenát alakító Nina Dobrevvel a széria végén. Hosszú vívódás után végül Damon, azaz Ian Somerhalder nyerte el a lány kegyeit, azonban az ifjabbik testvérnek, Stefannak, vagyis Paul Wesleynek legalább ennyien szurkoltak.

A sorozat kezdetén Stefan volt az, aki összejött Elenával, és igazán remek párost alkottak a filmvásznon. A valóság azonban a szöges ellentéte volt a forgatókönyvnek: Nina Dobrev és Paul Wesley ki nem állhatták egymást – olyannyira komoly konfliktus volt köztük, hogy nem is nagyon álltak szóba egymással a forgatási szünetekben. Erről Nina Dobrev a Directionally Challenged című podcastban mesélt először:

„Paul és én egyáltalán nem jöttünk ki egymással a széria kezdetén. Tiszteltem őt színészként, de kicsit sem kedveltem. Nem is értettem, hogy gondolhatta bárki is, hogy járunk egymással, bár azt hiszem, itt jön elő az, hogy a szeretetet és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el egymástól. Ez öt hónapig így volt, nem is szóltunk egymáshoz, ha nem volt muszáj. Aztán egy nap Paul odajött hozzám, és azt mondta: „Tíz év múlva majd visszatekintesz erre a sorozatra, és hiányozni fogok neked. Hiányozni fognak ezek a pillanatok. Hidd el, tíz év múlva értékelni fogjuk egymást”. És tudjátok mit? Baromira igaza volt. Idővel nagyon közel kerültünk egymáshoz, sőt, mostanra az egyik legközelebbi barátomnak tartom

– nyilatkozta a műsorban.

Felismered ezt az aranyos kislányt a képen? Mára ő lett az egyik legszebb Hollywood-i sztár

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·