FILMEZZUNK.HU
Daniel Radcliffe meglepő érdekességet mesélt első szexuális élményéről

Daniel Radcliffe meglepő érdekességet mesélt első szexuális élményéről

502

Daniel Radcliffe meglepő érdekességet mesélt első szexuális élményéről

Daniel Radcliffe világszerte ismert lett Harry Potter világának köszönhetően, ami sokunkat elvarázsolt. Daniel már öt évesen tudta, hogy színész akar lenni. Csupán 10 éves volt, amikor megkapta első szerepét egy kétrészes minisorozatban, a Copperfield Dávidban, ahol a főszereplő fiatal énjét alakította. Az első Harry Potter film bemutatója után nehézzé vált számára az iskola látogatása, így magántanuló lett. Mivel utált tanulni, nagyon nehéznek, és haszontalannak tartotta, ezért az érettségi után nem ment tovább tanulni. Azzal érvelt, hogy ő tudja mit akar az életben, színészkedni és írni szeretne.

Daniel Radcliffe meglepő érdekességet mesélt első szexuális élményéről

Erin Darke-val már több, mint 10 éve vannak együtt

A Harry Potter óta igencsak felkapott színész lett, szerepelt többek között A fekete ruhás nő, Szarvak, Kész katasztrófa, Dzsungel, Szökés Pretoriából, vagy Az elveszett város című filmekben. A most 34 éves színészről egy időben pletykák kezdtek terjengeni, miszerint a saját neméhez vonzódik. De vajon mi adhatott okot erre a találgatásra? Tény, hogy több minden szólt amellett, hogy a színész meleg. Előszöris gyerekkorában sokat lógott meleg fiúkkal. Majd miután befutott Radcliffe, elkezdett támogatni egy amerikai segélyszervezetet, amely a melegekkel szembeni intolerancia ellen küzd. Emellett pedig még egy melegmagazin címlapján is feltűnt. Danielnek egy idő után elege lett a rágalmakból, és tiszta vizet öntött a pohárba. Nyíltan kijelentette, hogy az ellenkező nemhez vonzódik. Később pedig elmesélte első szexuális élményét, amire a mai napig nagyon büszke. Daniel kiemelte, hogy neki nem volt kínos a szex, ami több ismerőséről és barátjáról nem mondható el. Kitért egyik haverjára is, aki részegen veszítette el a szüzességét egy híd alatt, ráadásul egy idegennel. Radcliffe a következőket mondta:

„…azon kevés emberek egyike vagyok, akiknek igazán jó volt az első alkalom. Egy olyan személlyel történt, akit nagyon jól ismertem. Azóta persze volt részem sokkal jobb szexben, de egyáltalán nem volt olyan borzasztó, mint sokaknak.”

A színész azóta már megtalálta az igazit, nagyon szép az élete, boldog, és párjával, Erin Darke-val már több, mint 10 éve vannak együtt. Tavaly pedig megszületett első közös gyermekük.

//Cornelius//

Louis de Funés unokájából igazi szívtipró lett – Friss fotókon a 27 éves Charles

(Via Evamagazin.hu)


Article Tags: · ·