FILMEZZUNK.HU
Öngyilkos lett a 19 éves gyereksztár, mert nem tudta kezelni a gyorsan jött hírnevet - Sawyer Sweeten

Öngyilkos lett a 19 éves gyereksztár, mert nem tudta kezelni a gyorsan jött hírnevet

4039

Öngyilkos lett a 19 éves gyereksztár, mert nem tudta kezelni a gyorsan jött hírnevet

Sawyer Sweeten legismertebb szerepét Geoffrey Barone-ként játszotta a Szeretünk, Raymondban. Sweeten Brownwoodban, Texasban született, Timothy Sweeten és Elizabeth Millsap gyermekeként. Van egy ikertestvére, Sullivan. A Sweeten család Kaliforniába költözött, amikor az ikrek hat hónaposak voltak. Sawyer és Sullivan tulajdonában volt egy ház a kaliforniai Riverside-ban.

Nem tudta kezelni a hirtelen jött hírnevet – Öngyilkos lett a 19 éves gyereksztár

2015. április 23-án Sweeten Texasban, Austinban halt meg, mindössze 19 éves korában. A halál oka öngyilkosság volt, szülei tornácán lőtte fejbe magát. Az Everbody Loves Raymond stábja részvétét küldte a családnak. A sorozatban játszó apa, Ray Romano ledöbbent a halálhír hallatán, és azt mondta, hogy egy csodálatos és édes kölyök távozott tőlünk. Sweeten képernyőn megjelenő anyja, Patricia Heaton azt mondta: egy vicces és kivételes fiatalember volt, aki túl korán távozott. Braden Garrett, aki Sweeten Robert bácsiját alakította, kiadta a következő nyilatkozatot:

„Kilenc éve volt a filmes családunk tagja, a legmélyebb részvétem és szeretetem ezekben az elképzelhetetlen időkben.”

Sweeten képernyőn megjelenő nagyanyja, Doris Roberts Sawyerre egy nagyon édes fiatalemberként emlékezett vissza. Sawyer Sweeten nehány héten belül ünnepelte volna a 20. születésnapját.

Az alkoholfüggő Jessica Simpson kigyógyult a függőségből és jobban néz ki, mint valaha!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·