FILMEZZUNK.HU
A Trónok harcából megismert Hegy bizonyította 60 kilós fogyásával, hogy semmi sem lehetetlen - Hafþór Björnsson

A Trónok harcából megismert Hegy bizonyította 60 kilós fogyásával, hogy semmi sem lehetetlen

3977

A Trónok harcából megismert Hegy bizonyította 60 kilós fogyásával, hogy semmi sem lehetetlen

Hafþór Björnsson, azaz A Hegy új edzésterve komoly külső változást hozott a színész-sportolónál, ma pedig kiderül, milyen teljesítmény nyújt a szálkásabb erőember. Augusztusban már olvashattunk a Trónok Harca Gregor Clegane-jét alakító Hafþór Björnsson edzésterv-váltását követő átalakulásáról, ám akkor még úgy nézett ki, ökölvívói bemutatkozása elmarad, mivel ellenfele elszakította bicepszét felkészülése közben. A bokszolói debütálást némi átszervezéssel viszont sikerült megmenteni, Björnsson eredeti ellenfele az erőemelő versenyeken az izlandi ellen többször kiálló Eddie Hall lett volna, helyette a szkander legendája, Devon Larratt lépett ringbe.

A Hegy is bizonyította 60 kilós fogyásával, hogy semmi sem lehetetlen

A Thor becenevet jogosan viselő sportoló korában a 204 kilót is elérte, ehhez képest a legutóbbi mérlegelésen 146,5 kilogrammot nyomott, azaz közel hatvan kilóval csúcstömege alatt vágott neki a bokszmérkőzésnek, ahol elsődleges célja, hogy tapasztalatot szerezzen éles meccshelyzetben. Ennek kapcsán egy, előtte-utána képeket összegyűjtő posztot Instagram-oldalára is kitett, amik még mindig brutális kontrasztot mutatnak.

Hafþór Júlíus Björnsson még három éve vette feleségül Kelsey Henson

Björnsson, aki a 2018-as Kickboxer: Megtorlásban már alakított ketrecharcost, egy interjúban egyébként elmondta, meglepte, milyen sok izma maradt annak ellenére, hogy új edzésprogramjában szinte kizárólag az állóképességre koncentrál, csupán fekvőtámaszokkal és felülésekkel erősít. Nyilatkozatában továbbá kitért arra is, hogy később szívesen visszatérne a filmvászonra, de ezt nem egyszerű kivitelezni.

Matthew McConaughey máig nem érti, hogy miért nem ő kapta a Titanic főszerepét

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · ·