FILMEZZUNK.HU
Már 51 éves a Rém rendes család Kelly Bundyja - A színésznő gyógyíthatatlan betegséggel küzd - Christina Applegate

Már 52 éves a Rém rendes család Kelly Bundyja – A színésznő gyógyíthatatlan betegséggel küzd

5087

Már 52 éves a Rém rendes család Kelly Bundyja – A színésznő gyógyíthatatlan betegséggel küzd

Christina Applegate 17 évesen hagyta ott az iskolát, hogy színésznő legyen, a döntését pedig siker koronázta. Igaz, ehhez az is kellett, hogy Christina Applegate-et kiválasszák az Egy rém rendes család szexi fiatal tinilányának főszerepére, Kelly Bundyként pedig 1987 és 1997 között az egész világ megismerte. Pláne, hogy a sorozatot azóta is ismétlik. Az utóbbi években a plasztikai műtétjeivel került címlapokra, a közelmúltban pedig egy lesújtó hír miatt történt ugyanez!

Már 51 éves a Rém rendes család Kelly Bundyja - A színésznő gyógyíthatatlan betegséggel küzd - Christina Applegate

Gyönyörű színésznőért sokan rajongtunk

A kétezres években sem kerülték el a sikerek a szexi színésznőt: Cameron Diaz oldalán vígjátékban játszhatott, majd a Jóbarátok című sorozatban is többször feltűnt. Rachel húgát, Amyt alakította, amiért Emmy-díjat is kapott. Ezt követően, – bár rendszeresen megtalálták szerepek – az igazán nagy sikerek elkerülték. Ami leginkább aggasztja évek óta a világot: a sok plasztika miatt már nem is hasonlít magára az egykor gyönyörű színésznő. Majd tavalyelőtt jött a lesújtó bejelentés, gyógyíthatatlan beteg.

50 éves már a Rém rendes család sztárja - Sajnos gyógyíthatatlan beteg! - Christina Applegate

Christina Applegate egy Twitter-posztban jelentette be, hogy sclerosis multiplex-et diagnosztizáltak nála. A rajongóitól azt kérte, legyenek türelemmel most felé, és azt is elmondta, néhány hónapja kapta meg a diagnózist. De rengeteg támogatást kap a szeretteitől és sorstársaitól. Nem sokkal később megrázó kép készült róla, egy tolókocsiban ült. Alig néhány hónapja James Marsden, Linda Cardellini és Christina Applegate a Dead To Me című sorozat 3. évadának forgatásán mutatkozott nyilvánosan Los Angelesben.

Sokkoló fotók Christina Applegate-ről - A súlyos betegséggel küzdő színésznőre rá sem lehet már ismerni

Tori Spelling lakókocsiban él – Sokkoló fotók kerültek elő a Beverly Hills 90210 egykori szépségéről

(Via TWN.hu)


Article Tags: · ·