FILMEZZUNK.HU

Jason Momoa és Emilia Clarke sokkoló dolgot árultak el a szexjelenetüket forgatásáról

4362

Jason Momoa és Emilia Clarke sokkoló dolgot árultak el a szexjelenetüket forgatásáról

Meglepő dolgot árult el Emilia Clarke a Trónok harca forgatásáról. A színésznőnek ez a sorozat hozta meg az áttörést, hatalmas sztár lett, miután ő játszotta az egyik főszerepet, Daenerys Targaryen karakterét. Nem volt azonban fenékig tejfel ez a munka. Csupán 23 éves volt, éppen végzett a színészképzéssel, amikor megkapta a szerepet, és állítása szerint akkor még nem tudott arról, hogy szexjelenete is lesz a sorozatban.

Nevetséges! Jason Momoát azért támadták be, mert túl erőszakos volt a karaktere a Trónok harcában

„Elfogadtam az ajánlatot, aztán elküldték a forgatókönyvet, és amikor olvastam, meglepődtem: »Áh, szóval itt van egy csapda!« Frissen végzett színész voltam, munkaként fogtam fel. Akkor úgy voltam vele, hogy ha benne van a forgatókönyvben, biztos szükséges. Azelőtt nem voltam még filmforgatáson, és amikor ott álltam teljesen meztelenül ennyi ember előtt, fogalmam sem volt, mit kellene tennem, mit várnak tőlem, mit akarnak, és mit akarok én”

– idézte fel Clarke egy interjúban. Mint mondta, függetlenül attól, hogy meztelenül kellett-e szerepelnie egy jelenetben vagy sem, a sorozat első évadának forgatásán végig úgy érezte, nem engedheti meg magának, hogy bármit is kérjen vagy megköveteljen. Arról is beszélt, hogy nagyon szerencsésnek érezte magát, amiért Jason Momoa volt a partnere emlékezetes szexjelenetében, mert szerinte a színész megkönnyítette neki a helyzetet.

„Jobban sírt, mint én. Csak most látom be, hogy mennyire szerencsés voltam akkor, mert sokkal, sokkal, sokkal rosszabbul is alakulhatott volna az egész. Mindig azt mondta: »Adnátok neki egy kib.szott köpenyt? Reszket!« Olyan kedves és figyelmes volt velem, törődött velem, mint emberrel”

– idézte fel Clarke.

Tom Hardy lekapcsolt az utcán egy tolvajt

(Via SzeretlekMagyarország)


Article Tags: · · ·