FILMEZZUNK.HU
Matthew Perry bevallotta, hogy fülig szerelmes volt Jennifer Anistonba

Kiderült egy titok Jennifer Aniston és Matthew Perry kapcsolatáról

2668

Matthew Perry bevallott egy titkot Jennifer Anistonnal kapcsolatban

Ki hitte volna, hogy ennyi évvel a Jóbarátok után még mindig vannak kulisszatitkok, amelyekről a nyilvánosság még nem hallott? Matthew Perry nem sokkal a tragikusan bekövetkezett 2023-as halála előtt árulta el, hogy még az alapműnek számító szitkom forgatása előtt belezúgott szépséges kolléganőjébe, Jennifer Anistonba.

Matthew Perry bevallotta, hogy fülig szerelmes volt Jennifer Anistonba

A Jóbarátok szereplői 2022-ben egy nosztalgiaadásban újra összeültek egy nagy beszélgetésre, ahol olyan titkok is elhangzottak, mint David Schwimmer és Jennifer Aniston való életbeli vonzalma, ami a sorozatban történtekkel ellentétben végül beteljesületlen maradt. A Chandlert megformáló Matthew Perry akkor elég visszahúzódó volt, de nem sokkal utána megjelenő önéletrajzi könyvében megnyílt és beszámolt róla, hogy ő bizony jócskán belezúgott a szépséges Anistonba, azonban mindez még évekkel a Jóbarátok kezdete előtt történt.

„Jenniferrel három évvel korábban találkoztam egy közös ismerősön keresztül. Azonnal megkedveltem (hogyne kedveltem volna?) és tetszett is. Úgy éreztem, hogy ő sem zárkózik el, szóval talán lehet belőle valami.”

– írta Perry, akinek éppen akkoriban kezdett beindulni a színészi pályája. Miután két új szerepet is kapott, Aniston volt az első, akivel megosztotta a hírt:

„Rossz ötlet volt. Éreztem a telefonon keresztül, hogy fagyossá vált. Visszatekintve nyilvánvaló, hogy ebből azt vonta le, hogy túlságosan kedvelem, vagy rossz módon kedvelem… És csak tetéztem a hibát azzal, hogy randira hívtam. Visszautasított, de azt mondta, hogy szívesen lenne a barátom. Én pedig tovább rontottam a helyzeten azzal, hogy ráförmedtem: »Nem lehetünk barátok!« A sors iróniája, hogy aztán pár évvel később jóbarátok lettünk. Szerencsére annak ellenére, hogy még mindig vonzódtam hozzá, az első napon sikerült magunk mögött hagynunk a múltat, és arra fókuszáltunk, hogy mindketten megkaptuk a legjobb munkát, amit Hollywood kínálni tudott”

– idézi a Screen Rant. A színész azt is elárulta, hogy gyógyszer- és alkoholfüggősége idején éppen Jennifer Aniston volt az, aki a legtöbbet foglalkozott vele és szembesítette őt azzal, hogy változtatnia kell az életén, és ezért a színész nagyon hálás neki.

Scarlett Johansson őrülten szerelmes a férjébe: nem fogod elhinni, milyen átlagos pasiról van szó!

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · ·