FILMEZZUNK.HU
Jude Law teljességgel felismerhetetlen új filmjének az előzetesében - Firebrand

Jude Law teljességgel felismerhetetlen új filmjének az előzetesében

422

Jude Law teljességgel felismerhetetlen új filmjének az előzetesében

Az Oscar-jelölt színész VIII. Henriket fogja alakítani. Már lassan egy éve, hogy a Cannes-i Filmfesztiválon megtartották a Firebrand című film premierjét, melyben az Oscar-jelölt Jude Law a hírhedt VIII. Henriket, az Oscar-díjas Alicia Vikander pedig annak hatodik feleségét, Katherine Parrt formálja meg. A tavaly május 21-i ősbemutatón összesen nyolcperces álló tapsot kapó film most végre az amerikai mozikba is eljut, méghozzá bő egy hónap múlva és most egy előzetest is megnézhetünk hozzá:

Jude Law nem vette félvállról a kortársai beszámolói szerint eléggé büdös uralkodó hírében álló VIII. Henrik eljátszását, mivel – ahogyan arról még tavaly beszámoltunk – egy vérből, bélsárból és izzadtságból kikevert parfümöt használt magán a forgatás során. Először csak kis mennyiségben, hogy segítsen neki szerepbe kerülni, később viszont már egyáltalán nem fogta vissza magát…

Hozzátennénk, a Firebrandről eddig megjelent vélemények eléggé megosztóak. A Karim Aïnouz (Egy láthatatlan nő élete) által rendezett film 32 kritika után jelenleg 53%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán, szóval az ítészek közül nem mindenkinek tetszett az, amit látott. Ami pedig a közönséget illeti… Nos, bő egy hónap múlva az is kiderül.

Sokkoló videón a Rabszolgasors egykori Isaurája – A színésznő arcát fel sem lehet ismerni

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·