FILMEZZUNK.HU
Itt a Démonok között 3 vadonatúj előzetese magyar nyelven is!

A rendező elmondása szerint a Démonok között 4 lehet a franchise utolsó filmje

1352

A rendező elmondása szerint a Démonok között 4 lehet a franchise utolsó filmje

A 2013-ban útnak indult Démonok között-filmsorozat azóta egész franchise-zá bővült az olyan spinoffoknak köszönhetően, mint az Annabelle vagy Az apáca. Az első és második rész rendezője, James Wan, aki kreatív producereként a Démonok között-univerzum útját is egyengeti, a közelmúltban olyat nyilatkozott, amelyből arra lehet következtetni, hogy a fősorozat véget ér, azaz a negyedik rész lesz egyben az utolsó.

Ördögien nyálas horror | Démonok között: A ördög kényszerített (2021) - kritika

A közelmúltban mutatták be a M3GAN-t, aminek a sztoriját szintén James Wan jegyzi, ennek apropóján készített interjút az alkotóval a Collider. A riporter feltette a kérdést Wannak, hogy mik az elképzelései a Démonok között jövőjéről.

„Igen, dolgozunk rajta [a negyedik részen] jelenleg is. Ami a Démonok között-filmeket illeti: ezek nagyon értékesek számunkra. Úgyhogy kellő időt akarunk rájuk fordítani, hogy jól működjenek, hogy a Warren-történeteknek, amiket el szeretnénk mesélni, amikbe belevágunk, illetve amelyeknek talán már a végéhez közeledünk, meglegyen a megfelelő érzelemi töltete, hogy a lehető legjobb sztorit meséljük el”

– ecsetelte Wan. A riporter rákérdezett, hogy mit jelent az, hogy a „végéhez közeledünk”, netán a Démonok között 4. lesz az utolsó film a fősorozatból.

„Soha nem mondhatjuk biztosra. Soha nem lehet biztosra tudni. Meglátjuk”

– válaszolta James Wan. A Démonok között 4. tavaly októberben kapott zöld utat a Warnertől, ennek a forgatókönyvét David Leslie Johnson-McGoldrick (Aquaman-filmek, Az árva-filmek, Démonok között: Az ördög kényszerített) írja, James Wan és Peter Safran a producerei, Patrick Wilson és Vera Farmiga pedig visszatérnek Ed és Lorraine Warren szerepeiben.

Heath Ledger halála miatt teljesen a feledés homályába merült A sötét lovag egyik fontos karaktere

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·