FILMEZZUNK.HU
A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

25543

11. Kilenc élet (2016)

Tom Brand egy vakmerő milliárdos. Cége, a FireBrand fennállásának legnagyobb dobására készül: az északi félteke legmagasabb felhőkarcolójának építését fejezik be. Tom munkamániája miatt eltávolodik gyönyörű feleségétől, Larától (Jennifer Garner) és lányától, Rebeccától. Közeleg Rebecca 11. születésnapja, és ahogy minden évben, most is csak egy dolgot szeretne: egy cicát. Tom ki nem állhatja a macskákat, de nincs se ideje, se ajándéka, és a véletlen egy furcsa kisállat-kereskedésbe sodorja, ahol az üzlet különc tulajdonosa (Christopher Walken) egy fenséges macskát, Szőrmók urat adja el neki. Az úton hazafelé Tomot szörnyű baleset éri, majd a macska testében éled újjá…

Kilenc élet 2016

12. Póráz nélkül (2016)

Emmának soha nem volt szerencséje a szerelemben, így sokkal kényelmesebb számára, ha a kutyájával és a macskájával lehet. De a sors különös fintora révén a két állata emberi lénnyé változik: a macskából a helyes, de rejtélyes Diego lesz, míg a kutyából a játékos és szeretnivaló Sam. Mindketten a figyelmét keresik, miközben Emma nem tudja, mi történik körülötte, hogyan változtak emberekké. Bár egyikükhöz sem vonzódik, rájön, hogy át kell értékelnie az életét, esélyt kell adnia a szerelemnek.

A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

13. Jumanji – Vár a dzsungel (2017)

A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket – de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge „elveszti teste felső ötven centijét”, cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan). Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.

Jumanji - A következő szint - Filmkritika (Jumanji: The Next Level) 2019

14. Nap nap után (2018)

A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak A-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. Ahogy egyre inkább beleszeretnek egymásba, a realitásokkal is kénytelenek szembenézni: vajon képesek lehetnek úgy leélni közös életüket, hogy egyikük minden 24 órában más személyt testesít meg?

A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

Szerző: MéziMcFly

Váratlanul leült egy hotelben zongorázni Anthony Hopkins, mindenki tátott szájjal nézte (Videó!)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·