FILMEZZUNK.HU
A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

25541

6. Testcserés támadás (2004)

Claudia csinos, fiatal, ámde roppant konzervatív lány. Benno pedig egy agglegény, aki mindenfajta erkölcsi korlátok nélkül tengeti mindennapjait. S, hogy mi a közös bennük? Természetesen semmi, mindeddig a pillanatig! A szicíliai nagycsaládban élő hajadon és a dúsgazdag agglegény egy bűbáj következtében ugyanis egész egyszerűen testet cserél. Feloldható-e ez a varázslat vagy mindörökre a másik életét kell élniük?

A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

7. Lelkes testcsere (2006)

Hogyan tolhat ki az élet annál jobban két szomszéddal, akik a lehető legjobban utálják egymást, mint hogy egy napfényes reggelen egymás testében ébrednek? Ráadásul egyikük csaj, másikuk pasi, és hogy kerek legyen a kép, még ugyanabba a középiskolába is járnak. A kezdeti sokk után Nell (Samaire Armstrong) és Woody (Kevin Zegers) a személyiségük cseréjét mi másra használná, mint hogy totálisan lejárassa a másikat a suliban.

A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

8. Összekutyulva (2006)

Dave Douglas (Tim Allen) kerületi ügyész kapja a nagy botrányt kavaró ügyet, a tiltott állatkísérletekkel vádolt laboratórium védelmét. Egy véletlen folytán Dave megfertőződik a szupertitkos, genetikai mutációt előidéző szérummal, amelynek hatására kutyává változik. Miután a családja befogadja a feltűnően okos blökit, ő is szembesül végre a valósággal. Dave mit sem szeretne jobban, mint újra normális életet élni.

Összekutyulva (The Shaggy Dog, 2006)

9. Megint 17 (2009)

Nem tudni, mikor siklott félre Mike (Matthew Perry) élete. Pedig úgy tűnt, szerencsés csillagzat alatt született. Sikeres sportkarrier és egyetemi ösztöndíj várt rá, ám lemondott róluk a szerelme kedvéért. Fiatalon családot alapított, gyerekei születtek. De a házassága tönkrement, és most a haverjánál kell meghúznia magát. Úgy érzi, rajta már csak a csoda segíthet – a csoda pedig bekövetkezik! Hősünk egyik pillanatról a másikra tizenhét évesként ismét a középiskolában találja magát, egy osztályban a saját gyerekeivel. Itt az alkalom, hogy összebarátkozzon velük és megismerje őket – eközben talán még a házasságát is sikerül helyrehoznia.

Zac Efron - Megint 17 /17 Again, 2009/

10. Testcsere (2011)

Dave és Mitch gyermekkori jóbarátok, de az élet elsodorta őket egymástól. Míg az előbbiből jól kereső, ám túlhajszolt ügyvéd, férj és háromgyermekes apa lett, addig az utóbbi agglegény, és ugyanolyan léhűtő maradt, mint volt. Egy részeg éjszakát követően azonban az életük a feje tetejére áll, ugyanis testet cserélnek! Hamarosan rájönnek, hogy a látszat ellenére ez nem is olyan jó dolog. Kétségbeesetten igyekeznek visszaszerezni a régi énjüket, miközben megpróbálják nem tönkretenni a másik életét.

A 14 legjobb testcserés film, amit neked is látnod kell

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·