FILMEZZUNK.HU
Ilyen Keanu Reeves, amikor boldog – megmutatjuk szépséges barátnőjét

Ilyen Keanu Reeves, amikor boldog – megmutatjuk szépséges barátnőjét

24625

Ilyen Keanu Reeves, amikor boldog – megmutatjuk szépséges barátnőjét

Keanu Reeves azon színészek közé tartozik, akit mindenki szeret és az egyik legkedveltebb sztár világszerte. Nemcsak tehetséges és elismert a szakmájában, de az életben is egy kivételes és elképesztő ember, méghozzá hatalmas szívvel. A színészt az élet nem kímélte, számtalan borzalmas dolgon kellett keresztülmennie. Keanu hároméves volt, amikor az apja elhagyta a családot. A gimnáziumot négy különböző iskolában végezte, de mivel diszlexiás volt végül sosem érettségizett le. 1993-ban legjobb barátja River Phoenix kábítószer-túladagolás miatt hunyt el 23 évesen. Keanu később egy interjúban azt mondta, sosem tudta igazán feldolgozni barátja halálát, minden nap eszébe jut River. A színészt onnantól kezdve egyáltalán nem érdekelte a hírnév és a pénz. Az ezredfordulón Keanu és szerelme, Jennifer Syme kisbabát vártak. A színész alig várta, hogy otthont teremtsen hármuknak.

Elképesztő! Keanu Reevesre a nyílt utcán támadtak rá, nem fogod elhinni, hogy reagálta le a színész!

Házat vettek, Keanu pedig olyan autót választott, amely elég biztonságos ahhoz, hogy a születendő kislány és az anyukája kijárjon vele a forgatásokra hozzá. A terhesség nyolcadik hónapjában azonban komplikáció lépett fel, és Jennifernek meg kellett szülnie az elhalt magzatot. Jennifer ezután mély depresszióba süllyedt, gyógyszereket szedett, és a pár kapcsolata válságba került. Egy időre külön is váltak, de végig kapcsolatban maradtak. Másfél évvel később Jennifer autóbalesetben meghalt. Ezek után semmilyen információ nem volt arról, hogy Keanu párkapcsolatba került volna bárkivel.

Elképesztő, hogy ennyi fájdalom után ember tudott  maradni. Olyan ember, aki a rengeteg megpróbáltatás ellenére egy csupa szív-lélek, mindenkin segít, akin tud, jótékonykodik  és tele van szeretettel. Szomorú volt látni, hogy sokunk kedvenc színészét mindig egyedül láttuk.  Magánéletét olyannyira titokban tartja, hogy a rajongóknak vadászni kell a Róla szóló információkat. Ám mély magánya végre megváltozott. Nemrégiben ugyanis közelebbi kapcsolatba került a gyönyörű Alexandra Grant nevű szépművésszel, akivel még 2009-ben ismerkedett meg.

Ilyen Keanu Reeves, amikor boldog – megmutatjuk szépséges barátnőjét

De ki is Alexandra valójában? Alexandra 1973. áprilisában született, amerikai képzőművész, aki a nyelvet és az írott szövegeket vizsgálja festészet, rajz, szobrászat, videó és egyéb médiák segítségével. Grant megvizsgálja az írás folyamatát és a nyelvi elméleten alapuló ötleteket, amint az kapcsolódik a művészethez, és vizuális képeket hoz létre, amelyeket a szöveg és az ezen a folyamaton alapuló kollaboratív csoportos installációk inspirálnak. Megismerkedésükkor még csak üzleti partnerek voltak, több könyvön is együtt dolgoztak. Kezdeti barátságuk azonban szépen lassan szerelembe fordult.

Ilyen Keanu Reeves, amikor boldog – megmutatjuk szépséges barátnőjét

Sajnos azonban a rajongók ahelyett, hogy végre együtt örülnének Reeves boldogságának, elkezdték cikizni párját az interneten keresztül. A rajongóknak ugyanis nem tetszik a hölgy kora, továbbá, hogy nem festi a haját. Keanu Reeves a gúnyos megjegyzésekre nem reagált. Az, ha valaki ennyi hosszú év után talál magának valakit, akkor ott nem a külső számít, hanem hogy a két ember egymásra találjon és boldog legyen. Akik pedig igaz Reeves rajongók, azoknak örülniük kell, hogy  kedvenc színészünk végre újból szívből tud mosolyogni, nevetni és ez felbecsülhetetlen értékű azok után, amiken a színész keresztül ment. Hát nem aranyos pár?

Szerző: MéziMcFly

Egy hajszálon múlott, hogy nem Henry Cavill lett az Alkonyat-filmek főszereplője


Article Tags: ·